Un bolnav de COVID a sunat la DSP Vrancea. A fost îndrumat către o clinică privată  

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE OPINIE POLITIC

De data asta începem informarea mai acidă ca nicodată.

Am citit în presa din Vrancea, mai exact în Monitorul de Vrancea, cum un contribuabil vrâncean, ăla care le asigură salariile incompetenților de Ludovic Orban, Nelu Tătaru, Klaus Iohanis, Ion Ștefan, Cătălin Toma, Dancă – Trancă, Janina Lazăr, Cătălin Bunghez și lista ar putea continua cu sute de nume, s-a adresat DSP Vrancea pentru un test COVID. Omul, de bună credință, a crezut că dacă dă o sacoșă de bani impozit la stat pe sănătate – la fiecare salariu – beneficiază de testare gratuită.

Fals!

Dar hai să ascultăm o povestire pe scurt.

Omul nostru a simțit că ceva nu este în regulă cu el și a rugat un prieten doctor să-i facă un test rapid să vadă dacă are COVID sau nu. Prietenul său i-a făcut testul și a arătat că are COVID. A sunat la 112 să anunțe și a fost îndrumat către DSP Vrancea. După ce a povestit cucoanei de la DSP ce suferință are – instituția condusă de lipitorii de afișe PNL, Janina Lazăr și Cătălin Bunghez, i-a spus clar să se ducă la o clinică privată. Auch!

Citește și: Moș Crăciun i-a scris lui Grindă. Santa Klaus nu răspunde

Vă dați seama că de acolo aveau cei de la DSP comisionul?

Oare cât mai e mercurialul?

20%, sau s-a mărit 30%?

citește și: Grindă nu și-a plătit impozitul, dar promite că aduce miliarde de la UE

Pacientul s-a luat de coconetul de la DSV

Ei bine vrânceanul nostru pe numele lui Dan Avram nici nu a vrut să audă de așa ceva. Revoltat s-a luat de coconetul de la DSP și a făcut-o în toate felurile, atunci femeia i-a zis să se ducă cu trimitere de la medicul de familie că are test gratuit. Omul a țipat din nou la telefon și i-a zis femeii că în loc să izoleze boala nu face altceva decât să răspândească și mai tare virusul. Nu s-a înțeles cu tanti de la DSP și s-a dus la spital. Ei – bine – asta se întâmplă în instituțiile pline de incompetenți și trepăduși care habar nu au, care au lipit doar afișe la PNL în campaniile electorale, fără să-i recomande altceva nimic.

Mai vorbim de specialiști?

Unde?

Pe lună, că în Vrancea toți șefii de instituții care ar trebui să aibă grijă de sănătatea și protecția vrâncenilor au un singur interes: comisionul, rude, neamuri, prieteni, amanți, curve, contribuabili cu sacoșa de bănișori cu cei de la PNL Vrancea.

„Oricum, plăcută experiență! Foarte competenți cei care sunt puși în posturi cheie și care habar nu au de protocoalele care trebuie respectate!”, își încheie vrânceanul mulțumirea la adresa instituției condusă de cei doi lipitori de afișe.

Articol executat de Web Interactive Design SRL la comanda PSD filiala Vrancea, Cod mandatar 11200020
Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
La PNL Vrancea a plouat cu MU€DEZĂ
Frați și surori, copii, bunici, rude și alte nemuri, săriță mă că e jale mare ...