Victor Ponta spune ADIO scenei politice. Un arivist, un Tănase Scatiu al epocii moderne

Marius Ghilezan OPINIE POLITIC SOCIAL

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, și-a recunoscut înfrângerea în alegerile legislative din 6 decembrie 2020, înainte de finalizarea numărării voturilor de către Biroul Electoral Central.

Fostul premier al României, demis după catastrofa de la clubul Colectiv, și-a făcut un grup politic neparlamentar, după victoria zdrobitoare a PSD din alegerile parlamentare din 2016.

citește și: Ludovic Orban revendică încă un mandatat, deși a obținut doar LOCUL 3 pe București

Ținta mai multor dezvăluiri de presă, a coborât în încrederea electoratul de stânga și în contextul ultimei directive a conducerii PSD către filiale pentru a-i diminua șansele electorale.

Prin intermediul rețelelor de socializare le multumește celor care i-au fost alături în acest proiect și spune că „este timpul pentru familie, pentru prieteni adevărați, noi proiecte și noi provocări.” După numărarea a 95% din procesele verbal, în clasamentul BEC, Pro Romania apare cu doar 4,1%. Alături de Ponta și Călin Popescu Tăriceanu spune adio lumii politice.

Pentru a accede în noul legislativ, Pro România avea nevoie de 5%, conform legii electorale.

Un om fără calități și fără caracter

Publicația New Europe l-a comparat, după demisia din funcția de premier, cu personajul principal din romanul neterminat al lui Robert Musil „Omul fără calități.”

Istorisirea celebrului autor e poziționată într-o perioadă de incertitudini socio-politice majore. Personajul principal este caracterizat printr-o lipsă totală de esență și cu atitudini ambigue față de viață.

Victor Ponta a fost puternic susținut de statul nevăzut. În 2014, ar fi putut câștiga alegerile prezidențiale, dacă ar fi împărțit dinainte puterea. Dar n-a vrut să o facă. Iar structurile l-au taxat. Klaus Iohannis, fostul candidat de prim ministru al Alianței PSD-PNL, a fost mai dispus la colaborare. În final, cel din urmă l-a învins.

Victor Ponta va rămâne în istoria politicii românești ca ARIVISTUL sau POLITRUCUL, noul Tănase Scatiu, în stare să calce orice principii, numai pentru devenirea sa pe firmament.

Un medic timişorean a inventat una dintre cele mai eficiente imunoterapii oncologice din lume

 

 

 

 

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Ludovic Orban revendică încă un mandatat, deși a obținut doar LOCUL 3 pe București
Dacă în alegerile generale, PSD a obținut un scor de peste 30% pe țară, în ...