Noul secretar general al guvernului, pe lista datornicilor Bancorex

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE investigatii INVESTIGAȚII POLITIC

După demisia forțată a lui Antonel Tănase din funcția de secretar general al guvernului, un apropiat al lui Ludovic Orban, premierul interimar Nicolae Ciucă l-a pus pe funcția executivă, cu rang de ministru, pe Dragoș Condrea, directorul Direcției Juridice, zis nemuritorul, pentru că el rezistă în funcție de aproape 16 ani.

Niciun prim ministru nu l-a deranjat. Ba mai mult i s-au dat diverse consilii de administrație, de la RA-APPS, la Monitorul Oficial, pentru a-și rotunji veniturile.

Dacă de la SGG lua 130.133 lei anul trecut, ca leafă, de la RA-APPS a mai săltat 49.200, de la Monitorul Oficial 14.833 Lei, iar de la Compania Națională de Investiții 22.600 de lei. În total, anul trecut a ridicat anul trecut 216.766 de lei, 44.510 Euro. Mai precis 3.700 de euro pe lună.

citește și: Scriitorul Sorin Lavric, președintele Senatului AUR: „Noi vrem o Romanie sub spectrul lui Hristos”

„Condrea Dragoș, director al Directiei de control al faptelor de coruptie si criminalitate organizata din cadrul Corpului de Control al Primului Ministru; credit luat în ianuarie 1996, pe o durată de 25 de ani, pentru “imobil” în valoare de 34.700.000, echivalentul a 13.300 de dolari”, notează Expres magazin, printre toți datornicii BANCOREX.

Surse din cadrul guvernului susțin că tânăr fiind, acesta ar fi fost acostat pe stradă de către un domn care i-ar fi propus să-i dea un credit de la banca de stat. În vremea aceea, prețul unui apartament nu depășea suma împrumutată.
Din afacerea BANCOREX, susțin apropriații săi, tânărul de atunci s-a ales cu un apartament. Niciodată nu a prezentat presei vreo probă că a returnat creditul.

 

Soția sa Yanka și-a permis anul trecut, conform declarației lui de avere, să facă o donație lui Ilie Iulian Dragomir de 35.000 de Euro. Ilie Iulian Dragomir, fratele ei, este vicepreședintele Înaltei Curți de Casație și Justiție. În declarația acestuia de avere (facsimil, mai sus) apare doar suma de 20.000 de euro, ca bani primiți de la sora sa, ca parte a moștenirii de la părinți. Ce s-a întâmplat cu 15.000 de Euro?

Dragoș Condrea are un Audi Q3.

Anul trecut și-a vândut un apartament în valoare de 70.000 de euro.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Magyar Nemzet: Je suis román
Marea publicație de la Budapesta, „Magyar Nemzet” titrează în ediția online: Je suis román după ...