Nicolae Ciucă, decorat de Ambasada SUA, după „eroismul” smulgerii banilor din trezoreriile românești

Andrei Marcu ACTUALITATE INTERNATIONAL POLITIC Principal

Multă lume s-a întrebat cine l-a susținut pe Nicolae Ciucă să ajungă premier interimar. Misterul s-a elucidat. După ce a ieșit la cumpărături și a cheltuit 768 de milioane de dolari pe înzestrări militare, mâine  primește de la ambasadorul SUA la București, Adrian Zuckerman, una dintre cele mai importante distincții ale Americii.

Mesajul este un thanksgiving pentru eroismul dat în lupta de scoatere a banilor publici românești.

Citește și: Noul secretar general al guvernului, pe lista datornicilor Bancorex

Conform unui comunicat transmis de Guvernul României, generalul (r) Nicolae Ciucă, va participa marți, 15 decembrie, la ora 12.30, la Ambasada Statelor Unite unde i se va decerna Legiunea de Merit (în grad de ofițer). Distncția îi este acordată „pentru recunoașterea meritelor din timpul desfășurării activității de șef al Statului Major al Apărării, din perioada ianuarie 2015 – decembrie 2019.” În acea perioadă, România a achiziționat armament de la americani de peste 4 miliarde de dolari.

Relația privilegiată pe care Nicolae Ciucă o are cu establishement-ul din Statele Unite a fost confirmată de-a lungul timpului, fiind singurul oficial român primit, în timpul pandemiei, în America.

La 8 septembrie, în timpul vizitei sale la Pentagon, Nicolae Ciucă, în calitate de ministru al Apărării a semnat împreună cu secretarul Apărării al SUA, Mark T. Esper. „Foaia de parcurs dedicată cooperării la nivelul apărării, pentru perioada 2020-2030”

Săptămâna trecută, Ambasada SUA de la București l-a decorat pe procurorul Adrian George Matei, in prezent adjunct al Sectiei de combatere a coruptiei din DNA, pentru ca a reușit performanta de a obtine condamnarea fostului lider PSD Liviu Dragnea, „unul dintre cei mai puternici funcționari publici din România”.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Ungaria și Polonia au blocat temporar “ghilotina” statului de drept a lui György Soros
Ungaria și Polonia au anunțat încă din vară că vor bloca bugetul multi-anual al UE ...