7 sfaturi pentru cei care cumpără mașină pentru prima dată

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE Diverse ECONOMIC SOCIAL

Emoțiile sunt inerente oricărui început. Dealerii sunt foarte atenți și exploatează acest lucru. Un cumpărător eficient este cel ce nu-și trădează stările. De exemplu: mofturosul iasă mai mereu în câștig.

Datorită pandemiei COVID-19, transportul în comun sau zborurile nu par atât de sigure în acest moment. Mulți optează pentru mașini.

În București există o vorbă, spusă în timpul traficului infernal: “Când plouă sau ninge, bucureșteanul își scoate mașina pe post de umbrelă.”

Fie că sunteți în căutarea unei mașini noi sau second hand – ca primă mașină, iată câțiva pași pe care îi puteți urmări, pentru a lua o decizie inteligentă, informată și eficientă.

Nu uitați să verificați proprietarul mașinii. Să nu cădeți în plasa hoților!

Carvetical.com/ro, conectat la baza de date a poliției din statele membre UE, vă poate scoate din belea.

1, Stabiliți un buget!

Nu cheltuiți mai mult decât aveți programat. Acest lucru pare foarte evident, dar merită totuși repetat. Aflați câți bani trebuie să cheltuiți, fără a vă schimba prea mult viața. E nevoie de împrumuturi sau de bani în avans?

Dacă aveți nevoie de un împrumut, expertul în cumpărare de mașini Tom McParland, care deține un serviciu numit Automatch Consulting care ajută oamenii să cumpere mașini, vă recomandă să utilizați un instrument ușor de utilizat de Google numit „calculatorul de împrumut auto”.

„Puteți începe cu plata, cu aprilie estimată și cu termenul de împrumut și vă va oferi limita de cheltuieli”, spune McParland. „Nu uitați să țineți cont de impozite, taxe etc. Orice tranzacție sau avans pe care îl aveți va crește bugetul în consecință.”

Citește și: Atenție la chilipirurile auto / Poți VERIFICA ACUM dacă mașina e furată !

2, Cumpărați înainte de a avea nevoie!

Un sfat al profesioniștilor vă recomandă să cumpărați mașina înainte de a avea nevoie de ea. Practic, dacă vă confruntați cu o situație în care nu puteți ajunge la muncă pentru că nu aveți o mașină, înseamnă că probabil nu veți avea la fel de mult timp pentru a vă dedica prospectării pieței. Mașina nu e ca ciocolata. Nu e bună, o arunci.

3. Luați în considerare momentul optim!

Există anumite perioade ale anului în care puteți obține o ofertă mai bună. În general, spun specialiștii, în toamnă spre Crăcium dealerii schimbă modelele, după ce consumă stocul vechi.

4. Trebuie să știți ce tip de mașină doriți!

Există o multitudine de branduri. Trebuie să vă întrebați.

Ce fel de mașină se potrivește nevoilor dumneavoastră? Vreți o mașină de oraș sau una de mers la drum lung cu familia?

În plus, întrebați-vă dacă vă permiteți o mașină nouî sau second-hand.

citește și: Ford Puma, felina din Oltenia menită să cucerească Europa

Mașinile noi, desigur, vă aduc garanții.

Mașinile uzate pot fi mai ieftine, dar necesită o privire mai atentă înainte de a pune mâna pe portofel. În primul rând verificați istoricul autovehicolului. Puteți să accesați Bestvindecoder.com 

5. Faceți ordine în finanțe!

Dacă vă gândiți să obțineți un împrumut, este important să cunoașteți rata dobânzii. DAE

 6. Aveți un loc de parcare?

Situația ideală ar fi să aveți un garaj. Dacă nu, măcar o alee. Fără glumă, învățați să parcați cu spatele. Nu e ușor pentru începători.

 7. Sunteți hotorâți?

Treceți la treabă!

 

Loading...

2 Comments

  1. Sfaturi simple, dar utile!

  2. Am cumpărat recent o mașină și pot spune că verificarea istoricului vehiculului este foarte utilă atunci când căutați o mașină uzată. Face întregul proces de căutare mult mai ușor.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Ioan, mitropolitul Banatului, le-a reparat casa unor bătrâni nevoiași
În Banat, deja lumea știe de obiceiurile Î.P.S. Ioan Selejan de a construi sau repara ...