Achiziție liberală: whisky „J&B,” pentru că era la ofertă, zice primarul PNL din Homocea

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE POLITIC

12.000 de lei a cheltuit ieri Primăria Homocea, condusă de Vasile Petrea, primar PNL pe cadourile de Moș Crăciun, care vor fi oferite consilierilor și funcționarilor, informează Monitorul de Vrancea.
Consilierii locali și funcționarii de la Homocea vor primi pachete de la Moș Crăciun cu whisky, vinuri sau spumant. Administrația locală din Homocea a cheltuit, ieri, peste 12 mii lei, adică 2500 euro, pentru pachete cu alimente care urmează să fie date cu ocazia Sărbătorilor. Au fost achiziții directe, de la Metro Cash&Carry, prin care au fost cumpărate: cumpărat cașcaval Delaco, jambon Pădurea Negradă, Salam Sibiu, prosciutto crudo, turtă dulce, arahide, fistic prăjit, dar și 15 sticle de J&B Rare Scotch, spumant Zarea, sticle de Pinot Noir și Sauvignon Blanc din colecția Beciul Domnesc, șacoșe, pachete Dolce Natale, Azurro, Buone Feste, coșuri Merry Christmas. „Sunt pachete care vor fi date consilierilor locali, funcționarilor din Primărie. Nu m-am ocupat eu de achiziție. Probabil că au luat whisky pentru că era la ofertă, la același preț ca spumantul”, a declara primarul PNL din Homocea, Vasile Petrea, Monitorului de Vrancea.

Și-a dorit un bolid, dar nu l-a lăsat legea

O altă achiziție directă făcută, tot ieri, de primăria Homocea a fost pentru pachete cu dulciuri. Valoarea pachetelor este mai mare, de peste 15,6 mii lei, adică 3200 euro. Au fost cumpărate portocale, biscuiți, diverse mărci de ciocolată, napolitane, acadele, prăjituri de ciocolată, sacoșe, Nutella.

Citește și: Liberalii merg la două capete: Cîțu, Orban

Primarul liberal al comunei vrâncene Homocea, Vasile Petrea, a alocat aproximativ 58.000 de euro din bugetul primăriei pentru o nouă mașină. Voia să cumpere un bolid 4×4 de culoare metalizată, însă planul său nu a putut fi dus la capăt, deoarece o astfel de achiziție ar fi încălcat legislația.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
DEZVĂLUIRI / Arestarea lui Paul Lambrino și adevărul despre falsa sa moștenire
Înalta Curte de Casație și Justiție a dat joi verdictul final în dosarul Ferma Băneasa: ...