Dominic Fritz a găsit o „Primărie paralelă” în Timișoara

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE POLITIC SOCIAL

După două luni de la preluarea Primăriei Timișoarei, Dominic Fritz, a ajuns la concluzia că în instituție există funcționari obișnuiți să aibă primăria lor paralelă.

Într-o declarație făcute publicației Tion a explicat că a găsit în interior „un anumit tip de heirupism”.

 

„E clar ca pentru foarte mult timp s-a lucrat într-un anumit fel. Și felul ăsta a blocat orice fel de colaborare între primărie si oameni din afara primăriei sau organizații din afară ori în interiorul primăriei. Este o instituție blocată prin lipsa de colaborare și asta se vede peste tot. Stânga, de multe ori, nu știe ce face dreapta. Proiectele nu sunt clarificate și gândite până la capăt, mulți stakeholderi din oraș nu au fost implicați în elaborarea unor proiecte și asta se simte în calitatea lucrărilor publice și rezultatele pe care le produce primăria în fiecare zi”, a declarat Dominic Fritz pentru tion.ro.

Fritz vrea să schimbe direcția

Edilul sustine ca in mandatul lui Nicolae Robu, Primaria Timisoara a fost „o institutie extrem de dependentă de persoana primarului”. „Eu m-aș bucura dacă aș avea șansa sa iau totul de la zero. Problema este ca trenul merge si merge în multe privințe în direcția greșită și în timp ce merge trebuie să schimb direcția”, a mai declarat Fritz, potrivit sursei citate.

In privinta angajatilor gasiti in Primaria Timisoara, Fritz a declarat ca exista bunavointa, dar unii sunt obisnuiti cu heirupismul.

Citește și: Doi consultanți independenți au reușit tranzacția anului. O firmă românească, vândută celui mai mare grup european, din domeniu

În urmă cu ceva timp a spus că-i va trebui patru ani să descâlcească treburile primăriei și să afle acțiunile de corupție.

În două luni nu s-a remarcat cu nimic.

Cristian Pârvulescu crede că religia-n școli e un risc pentru siguranța națională

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Cât de putrede sunt elitele lumii? Labirintul lui Zafón
Romancierul spaniol, Carlos Ruiz Zafón, dezvăluie în  cartea „Labirintul spiritelor„, aparținând tetralogiei ”Cimitirul cărților dispărute,” cât ...