Stelian Tănase: Alegerea lui Rareș Bogdan președinte al PNL ar fi o cacealma penibilă.“ Dacă se întâmplă totuși, am ști de pe acum cine pierde alegerile din 2024”

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC Principal

Odată cu autdetonarea în emisiunea lui Ion Cristoiu, de la Aleph News, Rareș Bogdan a lansat campania electorală din interiorul PNL. L-a făcut pe Orban “cu capul mare”. Stelian Tănase, un intelectual cu vederi liberale, căsătorit cu jurnalista Elena Vijulie, sora fostei președinte a Agenției Naționale a Funcționarilor Publici, a fost director al TVR, propus de PNL.

“Rareș Bogdan este vîrful de lance al celor care vor să-l debarce pe Orban. Îl bate chiar gândul să îl urmeze actualului nr 1 liberal. Sper să nu le vină sinistra ideea delegaților de a-l alege președinte PNL. În acest caz, ar avea sprijinul lui Iohannis și al serviciilor. În schimb, partidul s-ar acoperi de ridicol. Ca să nu spun altfel. Nu cred că electoratul liberal va înghiți o asemenea cacealma penibilă. Dacă se întîmplă totuși, am ști de pe acum cine pierde alegerile din 2024,” a scris Stelian Tănase pe pagina sa de facebook.

Citește și: Alin Nica trimite un specialist “BIG FOUR” la finanțe

Declarația lui Rares Bogdan facută la Aleph TV este senzația acestui weekend. RB a detronat-o în topul preferintelor pe Diana Șoșoacă. Sunt primele salve de artilerie. Se deschide un nou scandal politic. RB este expert în așa ceva, mai spune analistul liberal.

citește și: Originea vaccinului anti-COVID al soților germani, de origine turcă

Stelian Tănase este cel care l-a propulsat politic pe Crin Antonescu, propunându-l, în anii în care era profesor de liceu, să candideze la alegerile parlamentare pe listele Alianței Civice.

Când a ajuns președintele PNL, Crin Antonescu nu l-a uitat. I-a dat lui Tănase mandatul de președinte al TVR.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Ungaria ar putea sancționa Facebook, Google, Twitter
În urma repetatelor acțiuni de cenzură ale furnizorilor paginilor de socializare, care dezactivează conturi și ...