Misterul banilor lui Vlad Voiculescu / A achiziționat ministrul sănătății drepturi litigioase?

Marius Ghilezan ACTUALITATE ECONOMIC INVESTIGAȚII investigatii POLITIC Principal

Misterele legate de ingineriile financiare ale lui Vlad Voiculescu se adâncesc, mai ales după admiterea autorizației Biroului Executorului Judecătoresc, BEJ EXECUTORS, de intrare în imobilele pârâtului Vladimir Cazan Corbeasca din București și din Breaza de sus, în temeiul titlului executoriu al creditorului Vasile Voiculescu Vlad, potrivit soluției Camerei de Consiliu – 28 a Judecătoriei sectorului 2 București din data de 6 decembrie 2018.

În declarația de avere, datată august 2020, Vlad Voiculescu recunoaște că are de recuperat, prin BEJ, suma de 704.060 de lei, fără a specifica debitorul.

De ce l-a executat silit pe Vladimir Corbeasca din București rămâne o enigmă, pentru nivelul de astăzi al investigațiilor jurnalistice. Informațiile pe surse spun că Voiculescu ar fi cumpărat niște drepturi litigioase, dar de unde a avut banii, în condițiile în care a spus că a împrumutat în anii studenției de la Viena 150.000 de Euro pentru a-și ajuta părinții.

Prima sa declarație de avere este datată 24 iunie 2016, În cont avea 102.758,11 Euro și 86.686,71 de lei.  Un total, calculând la cursul din acea vreme, de 687.820 de lei.

Mai sărac sau mai bogat?

În declarația de avere din  vara anului 2020, Vlad Voiculescu mai scrie că a creditat familia Valeriu și Andreea Tatu cu suma de 222.700 de lei.

 

Din documentul semnat de el, se arată că a cam sărăcit față de anul 2016, având în conturi 40.876,96 de Euro, 2000 de dolari și 87.892,80 de lei. Adică, o sumă de 294.809,76 de lei.

Cu tot cu datoria către soții Tatu, fără titlul executoriu, ar mai avea 615.711 de lei. În patru ani a mai pierdut pe drum 72.109 de lei.

În condițiile în care, conform declarațiilor pe proprie răspundere, de la Erste Bank avea – înainte de a avea primul mandat de ministru al sănătății – un salariu onorabil de 3.555 de Euro/lună.

 

704.060, de primit de la „creditat” prin executorul judecătoresc

 

 

Totuși, de unde a a avut 704.060 de lei să-l crediteze pe Vladimir Cazan Corbeasca? Sau aici avem de a face cu o inginerie financiară. A cumpărat drepturile litigioase cu o sumă modică și revendică peste 180.000 de euro. O sumă mizilic față de alți profitori ai Fondului Proprietatea.

Să aprofundăm situația debitorului!

Pe baza legii 10/2001, Vladimir Cazan Corbeasca și-a revendicat o serie de drepturi de moștenire.

În 2014, prin instanțele de judecată din București s-a plimbat dosarul său. Pârâte fiind o societate comercială și AAAS.  Cazan CorbascaVladimir solicita despăgubiri pentru terenul din str.Ziduri intre Vii, nr. 21, fost 29,9.824 mp

Instanța a constatat că reclamantul Cazan-Corbasca Vladimir avea calitate de persoană îndreptăţită la acordarea de măsuri reparatorii – despăgubiri, pentru imobilul situat în Bucureşti, str. Ziduri între Vii nr. 21 (fost nr. 29 fostă str. Zidurilor nr. 87), sector 2, compus din teren însuprafaţăde 9.824 mp şi construcţie demolată în suprafaţă construită de74,35 mp,despăgubiri ce se acordă în condiţiile legii speciale, Titlul VII dinLegea nr. 247/2005.

Prin sentință, pârâtul Municipiul Bucureşti, prin Primar, trebuia să înainteze dosarul administrativ vizând notificarea nr.1511/2001 privind imobilul situate în Bucureşti, str. Ziduri între Vii nr. 21 (fost nr. 29, fostă str.Zidurilor nr. 87), sector 2, Comisiei Centrale pentru Stabilirea Despăgubirilor.

citește și: BOMBA SERII / Vlad Voiculescu nu are studii superioare, gen Bologna

Ei aici e problema, omul nu-și putea intra în drepturile financiare fără un sprijin al “băieților descurcăreți”. Pe rolul instanțelor a fost și un proces CNSAS, prin care pârâtul Vladimir Cazan a fost declarat colaborator al securității. Să fie aceeași persoană din dosarul de la A.A.A.S? S-ar complica prea tare ecuația.

Riscurile preluate de „noii portărei”

“Cunoaștem riscul și știm că de multe ori în drepturile litigioase beneficiarul pierde proprietatea. Rolul  nostru este a prelua acest risc de la tine și împreună cu o echipă de specialiști să putem intra in posesia de drept,” scrie pe site-ul unei instituții dedicate acestor acțiuni de revendicare.

Se știe din multe cazuri că respectiva Comisie Centrală pentru Stabilirea Despăgubirilor a tot amânat până la calendele grecești acordarea de bani, în compensație pentru bunurile furate de comuniști.

Vrei să-ți promovezi produsele? Pe whitepress, echipe de jurnaliști profesioniști vor scrie pentru tine!

După promovarea de către Bogdan Olteanu a legii care permitea cumpărarea drepturilor litigioase, mulți avocați și politicieni s-au îmbogățit.

În cazul lui Vlad Voiculescu nu se știe să fi avut atribuții în sensul specific al mișcării banilor foștilor proprietari, disperați că nu pot intra în posesia sumelor compensatorii. Aceștia au recurs la băieții deștepți de tip Olteanu. Numai că Vlad Voiculescu nu are studii de drept. Și nici vreo firmă de recuperare financiară. Să fii acționat pe persoană fizică?

 

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Spionii CIA nu au prevăzut Revoluția din decembrie 1989 și căderea lui Ceașescu, relevă un document desecretizat
Spionii CIA din Balcani nu au prevăzut Revoluția din decembrie 1989, relevă un document desecretizat ...