Scandalul diplomei lui VLAD VOICULESCU ia amploare

Marius Ghilezan investigatii ACTUALITATE INVESTIGAȚII Principal

Newstandard.news a fost prima publicație care a semnalat că echivalarea studiilor lui Vlad Voiculescu este în neregulă, cunoscând faptul că în Austria învățământul se organizează după modelul Bologna. Facultate plus doi ani de master.

Actualul ministru nu are decât studii de un an. De fapt, după apariția certificatului său în media, care atesta că a studiat un an de magister la Universitatea din Viena, ceea ce nu echivala cu studiul de master.

Întrebat despre echivalarea studiilor vieneze ale ministrului sănătății, Vlad Voiculescu, actualul ministru al învățământului, Sorin Câmpeanu, că este convins că totul este în regulă în această privinţă şi a menţionat că va solicita Centrului naţional de recunoaştere şi echivalare a diplomelor să aducă lămuriri pe această temă.

Citește și: Misterul banilor lui Vlad Voiculescu / A achiziționat ministrul sănătății drepturi litigioase?

Numai că la Centrul Național, controversata funcționară Gabriela Lețcai a mai acordat documente similare, spun sursele din domeniu.

Cîmpeanu garantează pentru Lețcai

„Sunt ministrul Educaţiei din România, nu sunt ministrul Educaţiei din Austria. Eu ştiu că avem un Centru naţional de recunoaştere şi echivalare a diplomelor, care este foarte profesionist şi care până acum, cât am lucrat cu ei, nu a greşit. Au o experienţă foarte bogată şi sunt convins că acea echivalare a fost făcută pe baza unor argumente foarte solide. Şi pentru a nu face o afirmaţie fără acoperire, o să o rog pe colega mea care conduce acel Centru să dea aceste explicaţii lămuritoare publice”, a răspuns ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, întrebat fiind, la Antena 3, duminică seara, dacă există vreo problemă legată de diplomele ministrului Sănătăţii, Vlad Voiculescu, potrivit Știripesurse.ro .

România curată trimite DNA pe capul Centrului Național de echivalare a studiilor

„În baza O.M.E.C.Ş. nr. 5269/2015 şi a avizului de legalitate nr. 1138 acordat de către Direcţia Generală Juridic la data de 15.01.2016, se atestă că diploma de studii, eliberată de Vienna University of Economics and Business, Republica Austria, la data de 04.10.2011, domnului Vasile-Voiculescu Vlad, se echivalează cu diplomă de master (ciclul II) în domeniul administrarea afacerilor, specializarea administrarea afacerilor. Prezentul atestat cuprinde şi ciclul de licenţă pentru care nu i s-a eliberat o diplomă distinctă, conferă aceleaşi drepturi cu absolvenţii instituţiilor de învăţământ superior similare, acreditate, din România şi este valabil cu prezentarea diplomei menţionate mai sus în original”.

Dna Gabriela Marilena Leţcai nu poate da atestate pentru diplome care nu există și ar trebui să fie obiectul unei investigații al corpului de control al ministerului, primului ministru și al DNA. Poate are curaj și ca să scape spune cine i-a dat ordin să facă atestatul. Acesta a fost creat special ca să păzească piața românească de oameni care își cumpără diplome fără acoperire, deși a fost aplicat timp de treizeci de ani ca să oprească intrarea pe piață a celor cu diplome de la Oxford și Harvard. Cît despre băiatul deștept VV, scrie România curată.

Loading...

One Comment

  1. bai leprelor – nu mai muriti dracu odata? luati-va de mana cu buda-nca si pornista de Lovin si mars in zanzibar la manelarii vostri! Duceti-va si traiti dreacu acolo in prostia si coruptia voastra fara limite! Mi-e scarba! Mars, ca sa vorbesc pelimba voastra, gunoaielor!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Codrin Ștefănescu: Sistemul vrea exterminarea lui Liviu Dragnea
După o nouă vizită la închisoarea Rahova, unde este încarcerat fostul lider al PSD, Liviu ...