Posibilul contracandidat al lui ORBAN, Florin Cîțu, ajunge în Vrancea într-un moment politic nepotrivit

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC

Astăzi, Florin Cîțu ajunge în județul Vrancea. În urmă cu două săptămâni, dădea de înțeles reporterilor după o ședință a Biroului Politic că ar putea candida la o funcție superioară celui de vicepreședinte la viitorul Congres.

Surse din interiorul Palatului Victoria susțin că pentru a atrage câți mai mulți adepți a fost adusă special Minodora Ilie, consilieră la trei prim miniștri, pe timpul guvernării CDR.

Cîțu ajunge în Vrancea într-un moment nepotrivit. Ieri, Biroul Politic Județean al PNL Vrancea a decis susținerea lui Ludovic Orban pentru un nou mandat de președinte al Partidului Național Liberal.

citește și: Două bănci străine, scutite de plata a 400 MIL de lei. Steven van Groningen a rezistat cu succes în piață la proteste

Cîțu și-a programat pentru sâmbătă o vizită în județul Vrancea pentru participarea la o dezbatere organizată de Consiliul Județean cu reprezentanții structurilor asociative ale primăriilor și oamenilor de afaceri județeni.

În Vrancea, parlamentari Ionel Dancă, fost șef al cancelariei lui Orban la Palatul Victoria și fostul ministru al Dezvoltării, Ștefan Ion, un alt apropiat al lui Orban, conduc ostilitățile în filială.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Timișoara intră în carantină. Ce activități sunt interzise
Timișoara, împreună cu patru comune periurbane – Giroc, Ghiroda, Moșnița Nouă și Dumbrăvița – intră ...