“În România s-a erodat statul de drept,” zice un Raport al unui ONG nou din rețeaua Soros

Cosmin Ionescu Uncategorized ACTUALITATE POLITIC Principal

Uniunea Libertăţilor Civile pentru Europa, noul ONG fondat de George Soros în Germania, atrage atenția că în pandemie s-a erodat statul de drept în mai multe țări din Europa de est, prin îngrădirea libertăților de exprimare, de întrunire și presiuni asupra presei.

„Democraţia şi statul de drept au fost afectate în numeroase ţări europene în anul pandemiei Covid-19”, conform Raportului din martie 2021, intitulat „UE 2020: Cerinţe privind democraţia”.

„Corectitudinea şi independenţa sistemelor judiciare în ţări precum Cehia, România şi Slovacia se pot îmbunătăţi prin reformele aflate deja în curs sau care sunt discutate. Impulsul spre digitalizarea justiţiei este o tendinţă pozitivă care poate îmbunătăţi situaţia în ţările în care sistemele judiciare au fost mult timp supuse presiunilor, precum Italia şi Spania. O altă notă pozitivă este că unele ţări încearcă în mod activ, prin campanii, să contracareze discursurile de instigare la ură şi dezinformarea, precum Cehia. Cu toate acestea, unele ţări merg prea departe şi limitează libertatea legitimă de exprimare, precum Bulgaria, Germania, Ungaria, România şi Spania”, atrage atenţia raportul.

citește și: Blonda lui Boc, în topul salariilor nesimțite de la stat. Peste 10.000 de Euro/lună

Conform prezentării de pe site-ul organizației, Liberties.eu,  ONG-ul a fost fondat de Open Society Foundation, rețeaua prin care George Soros își desfășoară activitatea.

 

 

 

 

 

 

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
USR pune o activistă “Salvați Roșia Montană,” secretar de stat. “Cât tupeu au securiștii ăștia?”
Alina Pop, ex-soția lui Georgian Pop, fostul șef al Comisiei de control parlamentar a SRI, ...