USR-PLUS vrea să blocheze investițiile din sectorul 4. Băluță face apel la calm

Marius Ghilezan ACTUALITATE ECONOMIC POLITIC

După ce consilierii Generali ai USR-PLUS au depus un proiect de hotărâre pentru retragerea dreptului de administrare asupra a mai multor bulevarde de la Consiliul Local al Sectorului 4, primarul sectorului 4, Daniel Băluță, a declarat că în cazul adoptării acestuia derularea investițiilor publice ale Sectorului 4, în special cele privind infrastructura rutieră, ar putea fi stopată în perioada următoare.

Consilierul municipal Valentin Necula a depus, în numele grupului de consiglieri USR-PLUS, un proiect de hotărâre prin care propune Consiliului General retragerea dreptului de administrare a mai multor artere din capitală, drept care fusese acordat în 2017 Consiliului Local Sector 4.

Citește și: USR pune o activistă “Salvați Roșia Montană,” secretar de stat. “Cât tupeu au securiștii ăștia?”

“În mod evident, nu există motivație reală pentru un astfel de demers, alta decât lupta politică în detrimentul cetățenilor, iar în aceste condiții, Daniel Băluță, primarul Sectorului 4, face un apel public la responsabilitate din partea tuturor grupurilor politice ce compun Consiliul General al Municipiului București. Aceasta mai ales în condițiile în care proiecția de buget a Primăriei Capitalei arată cât se poate de clar că la nivelul Bucureștiului nu există sumele necesare administrării bulervardelor ce ar putea ieși din administrarea sectorului 4”, se spune într-un comunicat al Primăriei sectorului 4.

Citește și: USR pune o activistă “Salvați Roșia Montană,” secretar de stat. “Cât tupeu au securiștii ăștia?”

„Solicit public Consiliului General al Municipiului București să nu dea curs demersurilor politicianiste ale USR-PLUS și să nu pună în pericol investițiile publice ale Sectorului 4. Noi am demonstrat că se poate să îmbunătățim traiul de zi cu zi al oamenilor, să le oferim speranță că putem să avem o viață mai bună gospodărindu-ne singuri. Dacă un asemenea demers ar fi acceptat, fiecare an în care aceste artere nu ar mai fi în administrarea noastră ar însemna ani pierduți ce vor aduce cu sine doar degradare, nicidecum evoluție”, declară Daniel Băluță, primarul Sectorului 4.

Toată supărarea opoziției din sectorul 4, formată din PNL-USR-PLUS, pleacă de la pierderea majorității în consiliul local, după ce PNL l-a dat afară pe Robert-Cristian Florea, ales viceprimar, fără voturile acestora.

 

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
AGROLAND AGRIBUSINESS oferă dobânzi mai bune decât TITLURILE DE STAT
După succesul plasamentului privat din toamna anului 2020 a AGROLAND BUSINESS, firmă controlată de antreprenorul ...