convoi militar

Mărturii din vestul țării: Zeci de convoaie militare intră în România

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE INEDIT POLITIC

Guvernul nu explică de ce zeci de convoaie vin dinspre vest și unde se duc. Jurnalista Lia Lucia Epure relatează și comentează din Timișoara.

“De două zile, mai exact din șapte martie 2022, convoaie militare, formate din mașini blindate, intră în țară prin vămile de vest, în drum spre baza Kogălniceanu. Ele vin din Europa Occidentală, mai exact, din Belgia. Luni, la Arad, au fost filmate deja peste 100 de camioane. Până miercuri, numărul lor s-a dublat, cel puțin. Nouă ni se spune despre o posibilă stare de criză, dar ea nu este definită coerent, nu se detaliază cauzele și clauzele unei astfel de stări, ca să nu mai vorbim despre ușurința deciziei de renunțare la starea de alertă, nu că ne-ar fi dor de ea, ci pur și simplu pentru că nu mai contează,” ne informează Lia Lucia Epure printr-un editorial din Ziua de vest.

Jurnalista care e și profesor de comunicare se întreabă de ce nimeni din actualul executiv nu explică, întreținând astfel temerea, de existența laboratoarelor biologice din Ucraina.

citește și: China este pregătită să invadeze Taiwanul, afirmă Directoratul de Informații al SUA

“Nu ni se spune clar ce este sau ce a fost cu acele laboratoare din Ucraina, din ”patrimoniul” SUA, nici despre starea centralei Cernobîl, știm doar că fabrica de medicamente din Iași demarează producția de pastile de iod. Lumea este derutată, speriată, se stă la rând la serviciile de pașapoarte, se cumpără canistre întregi de carburant, deși cele din plastic sunt adevărate ”bombe artizanale”, băncile sunt luate cu asalt,” mai afirmă Epure.

În final relatează că zeci de avioane se aud noaptea pe cerul Timișoarei și se miră de ce s-a deschis spațiul aerian și pe timp de noapte.

SUA se tem ca „laboratoarele de cercetare biologică” să nu cadă în mâinile rușilor

Loading...

One Comment

  1. Cu referire la cercetarile biologice americano-ucrainiene, exista posibilitatea ca toata campania asta rusofoba sa fie facuta din teama ca planeta ar putea afla ce s-a intamplat cu adevarat in „pandemie” si implicit vinovatii, cel putin teoretic fiindca practic tot saracii platesc, vor trebui sa dea socoteala ???

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
În Bihor, prețul benzinei a ajuns la 11 LEI. Pe burse, barilul a pierdut azi 11 %
Prețul record al combustibilului s-a atins astăzi la o benzinărie MOL din Beiuș 11 lei/litru, ...