Alin Nica susține că PNRR va ajuta la reducerea sărăciei

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE POLITIC

Comisarul European pentru locuri de muncă și drepturi sociale s-a întâlnit cu mai mulți români din administrația locală: Alin Nica, Olguța Vasilescu, pentru a discuta despre incluziunea socială și reducerea disparităților. PNRR va ajuta la reducerea sărăciei, susține Nica.

„Am discutat astăzi cu Nicolas Schmit, Comisarul European pentru Locuri de Muncă și Drepturi Sociale despre răspunsul european la conflictul din Ucraina, despre sprijinul pentru persoanele strămutate, dar și despre consolidarea incluziunii sociale, reducerea ratei sărăciei și folosirea Planului de Redresare și Reziliență pentru investiții sociale.

citește și: În ce condiții, discursul lui Zelenski din Parlamentul României va fi unul istoric?

PNRR va ajuta la reducerea sărăciei

M-am bucurat să constat că efortul pe care l-am făcut împreună cu timișenii, dar și cu primarii din județ, încă din primele zile ale războiului din țara vecină, se pliază perfect pe politicile europene prezentate de comisarul Nicolas Schhmit. Întâlnirea de la sediul Asociației Municipiilor din România a venit să confirme direcția bună pe care am pornit.

O altă temă importantă abordată de comisarul european a fost utilizarea fondurilor europene din Planul de Redresare și Reziliență pentru a implementa servicii integrate de consolidare a incluziunii sociale și pentru reducerea sărăciei. Este un capitol important, pe care îl putem folosi pentru investițiile pe care le pregătim în județul Timiș,” a scris președintele Consiliului Județean Timiș, Alin Nica, pe pagina sa de facebook.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Curtea de Apel București a desființat probele unui serviciu secret
La Curtea de Apel, avocatul Florin Durgheu a obținut o soluție miraculoasă. A  reușit să ...