Mădălin Hodor și Mihai Demetriade predau la Academia SRI

Marius Ghilezan ACTUALITATE POLITIC Principal

Cercetătorii CNSAS Mădălin Hodor și Mihai Demetriade, cei care au distrus imaginea publică a mai multor intelectuali și au apărat Legile Securității, susțin cursuri postuniversitare la Academia Națională de Informații „Mihai Viteazu”, conform unui răspuns oficial al instituției, la solicitarea G4Media. Academia se ocupă de formarea ofițerilor SRI, dar și a ofițerilor din Ministerul Apărării, de Interne sau de Justiție. Mădălin Hodor s-a remarcat în spațiul public prin mesajele sale vitriolante la adresa celor care nu exprimă puncte de vedere oficiale corectitudinii politice.

Programul postuniversitar pentru ofițerii SRI în cadrul căruia predau Hodor și Demetriade a fost lansat de Eduard Hellvig, directorul instituției, la sfârșitul lunii martie 2021 și, conform informațiilor de pe site-ul SRI, printre lectori se află și Alexandru Muraru, consilierul premierului Nicolae Ciucă pe probleme de xenofobie și antisemitism.

Mădălin Hodor n-a recunoscut niciodată că este ofițer activ.

Într-un interviu acordat Spotmedia, spălătorul de securiști, cum a mai fost poreclit, a spus: “Ofițerii de Securitate sunt singurii care au luat în serios deconspirarea Securității. De partea cealaltă avem societatea românească, care nu a luat niciodată în serios deconspirarea Securității și nici nu este interesată să urmărească problema asta”.

„N-am întâlnit în nicio ieșire publică a lui Mădălin Hodor care să nu fie încărcată de ură la adresa personalităților care apără valorile, tradițiile și credința românilor,” scria Marius Oprea, într-un comentariu de pe Mediafax.ro

INEDIT / Primul capitol din romanul cavaleresc „Schässburg” – Sighișoara – scris de Christian Banat

Loading...

2 Comments

  1. A. N. I. „Mihai VITEAZUL”, nene! Așa se scrie/pronunță corect in limba noastră gloriosul supranume al voievodului primei uniri românești. Inclusiv la Timișoara…

  2. Pingback:Mădălin Hodor și Mihai Demetriade predau la Academia SRI | SACCSIV - blog ortodox

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Jaffrey Sachs pariază că distrugerea gazoductului Nord Stream a fost o acțiune a SUA
Într-un interviu realizat cu jurnaliștii de la Bloomberg, cunoscutul analist Jaffrey Sachs a zis că ...