Noua tulpină letală de Covid, creată în laboratorul din Boston. 80 % rată de deces la șoareci

Marius Ghilezan investigatii ACTUALITATE INVESTIGAȚII Principal

Oamenii de știință de la Universitatea din Boston au creat un virus hibrid, care combină Omicron cu tulpina originală Wuhan. Noua configurație virală a ucis deja 80 % din șoarecii de laborator, informează Dailymail. Oamenii de știință sunt speriați de rațiunile militare ale celor aproape patruzeci de laboratoare din lume.

Dezvăluirea arată cât de periculoase sunt cercetările privind manipularea virusului chiar și în SUA, în ciuda temerilor că practici similare ar fi declanșat pandemia, mai notează redactorul medical al publicației.

Profesorul Shmuel Shapira, omul de știință din guvernul israelian, a spus: „Acest lucru ar trebui să fie total interzis, se joacă cu focul”.

La baza pandemiei: manipularea proteinelor Spike, cred unii dintre specialiști

Un laborator chinez a efectuat cercetări similare asupra coronavirusurilor de lilieci.

Publicația mai amintește că practica a fost în mare măsură restricționată în SUA din anul 2017, dar reluată după pandemia din 2020.

Dr. Richard Ebright, chimist la Universitatea Rutgers din New Brunswick, New Jersey, a declarat pentru DailyMail.com că: „Cercetarea este un exemplu clar de câștig științific pentru înțelegerea modului în care acționează virusul.”

80 % dintre șoareci au fost uciși. Conspirația e realitate

În noua cercetare, o echipă de laboranți din Boston și Florida a extras proteina spike din Omicron – structura unică care se leagă și invadează celulele umane. Cercetătorii au atașat proteina Omicron la tulpina originală, care a apărut pentru prima dată în Wuhan la începutul pandemiei.

80 la sută dintre rozătoare au murit din cauza noii tulpini de Covid artificiale, în timp ce niciunul nu a murit doar din cauza variantei mai blânde Omicron, au descoperit cercetătorii de la Laboratoarele Naționale de Boli Infecțioase Emergente de la Universitatea din Boston.

Tulpina hibridă a produs de cinci ori mai multe particule virale decât Omicronul original, mai susține autorul articolului.

citește și: Jaffrey Sachs pariază că distrugerea gazoductului Nord Stream a fost o acțiune a SUA

Oamenii de știință din Boston au mai cercetat, de asemenea, modul în care proteina spike se leagă de celulele pulmonare și cum le învață să producă alți viruși. Au fost uimiți de puterea de „seducere.”

Dr. Richard Ebright, un chimist de la Universitatea Rutgers, a spus că următoarea pandemie va fi creată în laborator.

Laboratoarele americane din Ucraina nu sunt amintite

Există în lume peste 40 de unități certificate ca nivel de biosecuritate 3 (BSL-3) sau BSL-4. Acestea au intrat în funcțiune, predominant în Asia.

Publicația nu spune nimic despre laboratoarele secrete din Ucraina, dezvăluite de Iosefina Pascal, ziarist la Gold Fm.

Dacă la început scăparea din laboratorul din Wuhan părea o conspirație, azi mulți cercetători cred în această variantă, mai notează ziarul.

Emisiune GOLD FM: Marius Ghilezan în dialog cu Cozmin Gușă

Oamenii de știință din Wuhan au șters bazele de date și au zădărnicit investigațiile independete cu privire la legăturile laboratorului cu pandemia. Unii cred că agentul patogen dezvoltat în laborator a infectat angajații și, ca urmare, a scăpat în lume.

Oamenii de știință sunt îngrijorați de rațiunile militare ale laboratoarelor

Profesorul Paul Hunter, expert în boli infecțioase la Universitatea din East Anglia din Anglia, a declarat pentru DailyMail.com că aceste laboratoare pot fi folosite pentru declanșarea următoarei pandemii. El se declară îngrijorat de rațiunile militare ale înființării acestora.

Rusia a anunțat că are 15 dintre laboratoarele de maximă securitate, iar India vrea să aibă, în total 18 laboratoare BSL-3 și BSL-4.

Laboratorul de la National Emerging Infectious Diseases Laboratories de la Universitatea din Boston este unul dintre cele 13 laboratoare de nivel 4 de biosecuritate din SUA.

Într-un laborator BSL-4, se poartă costume de presiune pe întregul corp, cu aer, iar lucrătorii trebuie să-și schimbe îmbrăcămintea înainte de a intra și să facă duș înainte de a pleca.

Îngrijorarea lumii medicale e maximă. Până la închiderea ediției n-au existat opinii contrare.

Cât costă un parc fotovoltaic? Cum să te încălzești cu energie solară?

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Gheorghe Falcă: procesul de aderare al României la spațiul Schengen trebuie finalizat anul acesta
România a obținut, grație presiunilor exercitate de europarlamentarii PNL, un vot semnificativ în Parlamentul European, ...