Liberalii se opun reglementării pieței energiei

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC

Partidul Național Liberal (PNL) se opune revenirii la reglementarea energiei deoarece această soluție ar fi destul de riscantă. Ionuț Stroe, purtătorul de cuvânt al PNL, a explicat poziția liberalilor în această privință.

Ionuț Stroe, purtătorul de cuvânt al Partidului Național Liberal (PNL), a declarat marți, că liberalii se opun asupra revenirii la reglementarea energiei deoarece această măsură ar fi destul riscant de implementat la câteva săptămâni de la adoptarea unei Ordonanțe de Urgență (OUG) privind energia.

Furnizorii din piață ar vrea reglementarea

„E destul de riscant ca la câteva săptămâni de la adoptarea unei OUG privind energia, să vii acum cu o propunere de reglementare a pieței. Eu știu că au existat propuneri pentru reglementarea pieței de energie, însă nu au venit din partea PSD, ci din partea furnizorilor din piața. Nu însemna revenirea la o piață reglementată, ci o posibilă îmbinare a propunerilor de reglementare cu acea OUG”, a spus, marți, Ionuț Stroe.

Surse din coaliție susțin că PSD și PNL au discutat despre renunțarea la liberalizarea pieței energiei, dar au hotărât că discuțiile trebuie extinse și la operatori.

În urmă cu cinci ani, sute de mii de români au protestat în piețele publice când guvernul lui Liviu Dragnea, condus de Mihai Tudose, a promovat OUG 114, care plafona prețurile la energie.

De-a lungul istoriei, românii au plătit biruri în valoare de 1.300 de tone de aur

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
După investirea lui Rushi Sunak, presa indiană e în extaz
Presa indiană este în extaz, după ce Rishi Sunak a ajuns premierul Marii Britanii. La ...