Corneliu Ștefan, liderul județean care a atras cele mai multe fonduri guvernamentale și europene

Andrei Marcu ACTUALITATE ECONOMIC POLITIC

Liderul PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a reușit în doi ani să atragă cele mai mari sume de bani de la Guvern și din Fondurile Europene dintre toți președinții de Consilii Județene din România.

“Am semnat contracte pentru studii de fezabilitate, proiecte tehnice și contracte de execuție de aproximativ 3 miliarde de lei”, a precizat președintele Consiliului Județean Dâmbovița – Corneliu Ștefan, cu prilejul bilanțului la doi ani de activitate, citat de Incomod-Media.

Este primul lider județean care a realizat un Program Județean de Dezvoltare Locală (PJDL). Astfel, cu sprijinul autorităților județene, unitățile administrativ-teritoriale au putut să își ducă la capăt proiectele deja începute și să implementeze altele noi. despre execuția unor lucrări de infrastructură rutieră, baze sportive, locuri de joacă etc.

citește și: ISRAEL / Benjamin Netanyahu se pregătește să revină la guvernare

Corneliu Ștefan a mai anunțat, cu acest prilej că a semnat protocoale cu Ministerul Transporturilor, în valoare de 320 de milioane de euro, pentru realizarea centurii ocolitoare a municipiului Moreni și dezvoltarea infrastructurii județene.

La Șotânga, cea mai mare investiție pentru prelucrarea gunoiului menajer

Anul viitor, sperăm să se deschidă axa de finanțare pe Programul Operațional Regional și vom depune documentele și pentru aceste drumuri județene. Sunt trei loturi care reprezintă cel mai mare proiect pe infrastructură rutieră din județul Dâmbovița, cu o valoare de 65 milioane de euro”, a explicat președintele CJ Dâmbovița.

Sănatatea a reprezentat pentru Corneliu Ștefan și echipa sa de la Consiliul Județean prioritate zero. Le-a promis dâmbovițenilor că va investi masiv în acest domeniu și s-a ținut de cuvânt. În momentul de față, la Spitalul Județean de Urgență din Târgoviște se află în curs de execuție trei proiecte privind extinderea și dotarea bazei medicale dâmbovițene.

Pe componenta Mediu, în județul Dâmbovița se află în faza de implementare unul dintre cele mai mari și ambițioase proiecte privind gestionarea deșeurilor din România. Pe o locație aleasă cu grijă pe teritoriul comunei Șotânga, va fi construită o adevărată uzină de tratare și colectare selectivă a deșeurilor. Investiția are o valoare de 110 milioane de euro, mai notează sursa citată.

Cât costă un parc fotovoltaic? Cum să te încălzești cu energie solară?

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Cazul Simona Halep sau de ce românii sfârșesc mai mereu prost
De câteva zile subiectul dopajului Simonei Halep concurează cu temele importante ale perioadei actuale, războiul ...