Autorul comparației „sexul după 45 de ani e ca un avion care ridică botul la decolare” s-a înscris în PSD Timiș

Andrei Marcu ACTUALITATE Diverse POLITIC

PSD Timiș, prin vocea liderului Mihai Ritivoiu, anunță achiziționarea unui nume greu din lumea dreptului, avocatul Cristian Clipa, conferențiar la Facultatea de Drept din Timișoara și fost șef de barou. El s-a remarcat în domeniul universitar cu discuția despre sexul după 45 de ani și onorariile de peste 10.000 de Euro ale avocaților.

”După mai multe discuții, Cristian Clipa a decis să ni se alăture la organizația PSD Timișoara. Nu e cazul să-l prezint, este o personalitate în lumea dreptului administrativ, e conferențiar la Facultatea de Drept, un avocat cu mari realizări”, a anunțat Mihai Ritivoiu, despre obținerea semnăturii de adeziune din partea lui Clipa.

citește și: Cazul Simona Halep sau de ce românii sfârșesc mai mereu prost

Fostul decan al Baroului Timiș și conferențiar universitar ar fi spus studenților, într-o discuție informală, nu doar că se pot obține onorarii cu patru zerouri, dar și cum este sexul după 45 de ani: “degeaba ai bani, dacă nu poți să te bazezi pe vigoarea fizică.”

“Știți cum e sexul la 45 de ani? În forma unui avion care ridică botul la decolare, după care te temi tot zborul să nu te prăbușești…”, a mărturisit avocatul, conform Tion.ro.

Cristian Clipa s-a născut în 1975 și în 1999 a terminat Facultatea de Drept din cadrul Universității de Vest din Timișoara. În 2004 a devenit doctor în drept cu distincția Magna Cum Laude. În prezent, predă la Facultatea de Drept și Științe Administrative a UVT. Din 2011 este Director al Departamentului de Drept Public a Facultății de Drept, potrivit informațiilor prezentate în CV-ul său. A fost, pentru o perioadă scurtă de timp, și în USR Timiș.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Marcel Boloș
Ministrul Marcel Boloș: banii europeni sunt ca sfintele moaşte
Finanțările pentru proiectele de digitalizare a IMM-urilor, în valoare de 500 de milioane de Euro, ...