Maki

Șase parlamentari liberali luptă pentru drepturile pisicilor și câinilor la acces liber în instituții și în mijloacele de transport în comun

Marius Ghilezan ACTUALITATE POLITIC SOCIAL

Fostul ministru de interne Marcel Vela, senator PNL, a anunțat că împreună cu alți colegi parlamentari a depus o lege pentru ca pisicile și câinii să poată avea acces în mijloacele de transport în comun.

Proiectul inițiat de parlamentarii PNL Marcel Vela, Gheorghe Pecingină, Raluca Turcan, Maria – Gabriela Horga, George Șișcu și George – Cristian Tuță prevede ca accesul să fie permis „animalelor de companie, câini și pisici, indiferent de talie și de rasă, în instituții publice (…) dacă acestea sunt însoțite de un adult”. De asemenea, „este permis accesul în mijloacele de transport în comun cu animale de companie, atâta timp cât nu pun în pericol siguranța călătorilor”, mai spune proiectul de lege.

În expunerea de motive, autorii scriu că în alte țări europene chiar există chiar boluri de apă pe străzi, pentru animale, iar patrupedele sunt lăsate peste tot, chiar și în restaurante.

Inițiatorii se plâng că în România, dacă un stăpân are un câine bolnav și vrea să-l ducă la spital cu taxi-ul, nu se poate, pentru că nu permite legea.

Senilitate / Joe Biden încurcă războaiele și nu mai știe unde a murit fiul său

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Nicolae Ciucă sare în apărarea jurnalistei Boróka Parászka, căreia un extremist maghiar i-a cerut spânzurarea
Premierul României, Marcel Ciolacu, sare în apărarea  jurnalistei Boróka Parászka, corespondenta din Sfântu Gheorghe a ...