Tucker Carlson: Biden este versiunea sovietică a democrației

Marius Ghilezan ACTUALITATE INTERNATIONAL POLITIC Principal

După ce Joe Biden a spus că democrația este în pericol, îndemnând americanii să iasă masiv la vor (marți, 8 noiembrie 2022, vor avea loc alegeri parțiale pentru Congres și Senat), Tucker Carlson, moderatorul FOXNEWS, l-a comparat cu discursul lui Stalin, când a câștigat alegerile cu 99 % din voturi. Evident, înregistrarea de pe youtube a fost cenzurată.

“Dacă ești american, probabil presupui că există un singur tip de democrație, genul cu care ai crescut. Cetățenii guvernează prin reprezentanți săi, aleși în alegeri libere și corecte, prin vot secret. În genul ăsta de democrație, puteți să alegeți pe oricine vreți, pentru că este guvernul vostru. Țara vă aparține vouă, cetățenilor săi. Aceasta este democrația tradițională americană, care există pentru a vă servi”, a spus Tucker Carlson, la postul Foxnews.

Moderatorul a continuat, spunând că modelul american de democrație nu este singurul. Există și versiunea sovietică a democrației. Același cuvânt, dar cu o definiție foarte diferită. “Bolșevicii au preluat puterea în Rusia în 1917, promițând mult mai multă democrație. Țara pe care au creat-o, Uniunea Sovietică, a devenit cel mai opresiv stat polițienesc din istorie. Cu toate acestea, ar trebui să știți, a fost o democrație. Așa îi spuneau. Germania de Est a fost și ea o democrație, la fel și Vietnamul de Nord, la fel și Etiopia sub Mengistu, la fel și Albania sub nebunul Enver Hoxha. Democrația este totul”, a apreciat moderatorul conservator.

“În primul său discurs ca lider al Coreei de Nord în 1946, Kim Il Sung a descris distrugerea totală a oricărei opoziții la conducerea sa, uciderea oponenților săi politici drept „reforme democratice”. Aproape 80 de ani mai târziu, nepotul său, Kim Jong Un, continuă să conducă Coreea de Nord ca o democrație, o democrație în stil sovietic,” continuă Carlson.

„Stalin și poporul rus libertate ne-au adus!”, se scanda pe străzi la mitingurile comuniștilor

“În versiunea lor de democrație, toate deciziile erau luate de-o oligarhie întunecată, de obicei condusă de un om puternic. Încă mai au loc alegeri, dar nu e vorba despre ce crede sau vrea populația”, mai spun el și face o remarcă: “Iată-l pe Iosif Stalin însuși, lăudându-se cu rezultatele alegerilor sovietice din 1937, în care partidul său a câștigat aproximativ 99,4 % susținere – 89 de milioane de voturi și doar 562.000 de buletine de vot pentru ceilalți”.

“Alegerile noastre, a continuat Stalin, sunt singurele alegeri cu adevărat libere și cu adevărat democratice din întreaga lume”.

„The New York Times a susținut versiunea democrației lui Stalin”

În momentul în care Stalin rostește aceste cuvinte, mai spune moderatorul, el era ocupat să ucidă peste un milion dintre proprii cetățeni. Crimele politice se făceau în Marea Epurare, așa cum acțiunea avea să devină ulterior cunoscută. Peste Ocean, aici, în SUA, era clar chiar și la acea vreme ce se întâmpla în Uniunea Sovietică. “Însă, stânga americană l-a susținut pe Stalin. Unii dintre cei mai faimoși intelectuali, celebrități și jurnaliști ai statelor noastre îl lăudau”, își amintește Carlson. “The New York Times a susținut versiunea democrației lui Stalin. De ce vă spunem toate acestea? Ei bine, pentru că auziți multe despre democrație în ultima vreme, așa că este important să înțelegeți despre ce versiune vorbesc ei.

Joe Biden a ținut un discurs despre democrație miercuri. Iată o parte din ceea ce a spus:

“Democrația noastră este în pericol. Nu sunt singurul care vede. Trebuie să votăm știind cine am fost, ce riscăm să devenim. Ne-am angajat într-o luptă pentru democrație, o luptă pentru decență și demnitate, o luptă pentru prosperitate și progres, o luptă pentru însuși sufletul Americii. Nu vă înșelați, democrația este, prin vot, pentru noi toți”, a conchis președintele american, în timpul celebrului discurs în care a gafat de două ori. Vedeți AICI!

“Democrația este pe vot”, spune Joe Biden. Nu, Joe Biden, îl atenționează moderatorul conservator. “Numele candidaților sunt pe buletinul de vot. Democrația nu este pe vot pentru că democrația nu este determinată de rezultatul alegerilor. Democrația este alegerea în sine. Democrația este procesul prin care cetățenii aleg modul în care vor fi guvernați, în funcție de propriile dorințe. Asta e alegerea lor. Nu este al tău, dar Joe Biden. Ar trebui să știi asta”, l-a atenționat pe președinte.

„Avem dreptul moral de a controla sistemul”

“Îți spune că, dacă nu ajungi la un rezultat convenabil, chiar rezultatul care îți este ordonat să ajungi, sistemul în sine este ilegitim. Controlăm sistemul. Avem dreptul moral de a controla sistemul. Prin urmare, dacă pierdem controlul asupra sistemului, sistemul în sine nu mai poate exista. Aceasta este o interpretare greșită a ceea ce este democrația americană. În democrația americană, oamenii care controlează sistemul au dreptul de a controla acel sistem doar în măsura în care publicul le acordă acest drept prin vot. Ceea ce descrie Biden este versiunea sovietică a democrației în care există alegeri pentru a ratifica status quo-ul, pentru a întări cabala aflată deja la putere. Partidul Democrat spune acest lucru cu voce tare”, reprezintă concluzia analizei, cenzurate de Youtube.

În final, se adresează direct „conducerii de partid și de stat”: „Cerșiți consimțământul nostru, deoarece consimțământul nostru este singura legitimitate pe care o aveți. Acesta este guvernul nostru. Nu este al vostru. Voi sunteți slujitorii. Noi suntem șefii. Purtați-vă așa!” – informează site-ul Foxnews.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Maki
Șase parlamentari liberali luptă pentru drepturile pisicilor și câinilor la acces liber în instituții și în mijloacele de transport în comun
Fostul ministru de interne Marcel Vela, senator PNL, a anunțat că împreună cu alți colegi ...