TWITTER / 8 dolari va costa bifa albastră, adică persoană de încredere

Marius Ghilezan ACTUALITATE INEDIT SOCIAL

Postarea lui Elon Musk de săptămâna aceasta, cu referire la cifra 8 pentru Twitter, însoțită de dolar, a bulversat lumea celebrei rețele sociale. Mulți cred că noul patron, care a cumpărat cu 44 de miliarde de dolari afacerea, va introduce o taxă de acces.

Twitter și-a actualizat sâmbătă aplicația – în App Store Apple – pentru a începe să taxeze cu 8 dolari pentru marcajele de verificare albastre, în prima revizuire majoră a platformei de socializare a lui Elon Musk, anunță Reuters.

Antreprenorul miliardar și CEO al producătorului de mașini electrice Tesla a redus jumătate din personalul Twitter și a promis că va începe să taxeze mai mult utilizatorii, precum și reducerea reclamelor.

Într-o actualizare a dispozitivelor Apple iOS, Twitter a spus că cei care „se înscriu acum” – pentru 7,99 USD pe lună – pot primi bifa albastră lângă numele lor de utilizator, „la fel ca celebritățile, companiile și politicienii pe care îi urmărești deja”.

Șmecheria cumpărării prestigiului

Înainte ca Musk să preia conducerea, bifele albastre de lângă numele de utilizator al unei persoane însemnau că Twitter a confirmat că acel cont aparține persoanei sau companiei care îl revendică. Nu a fost niciodată clar dacă Twitter chiar verifica. Era un fel de taxă pentru prestigiu.

Potrivit notificării iOS, alte beneficii ale actualizării includ posibilitatea de a posta videoclipuri mai lungi și clasarea prioritară pentru conținut de calitate.

Twitter și Musk, prin intermediul Tesla, nu au răspuns imediat unei solicitări de comentarii.

„Twitter va permite, în curând, atașarea unui text mai lung, punând capăt absurdității capturilor de ecran din bloc-notes. Urmează monetizarea creatorilor pentru toate formele de conținut”, a adăugat Musk într-un tweet.

De sâmbătă, actualizarea la Twitter Blue a rămas la vechiul preț de 4,99 USD.

La scurt timp după ce actualizarea fost disponibilă pentru utilizatori, Esther Crawford, directorul executiv al produselor Twitter, a declarat că noul serviciu nu este încă disponibil.

 

Cât costă un parc fotovoltaic? Cum să te încălzești cu energie solară?

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Der Spiegel: o companie germană procesează combustibil pentru aviația rusească
Grupul german Wintershall Dea vinde gaz lichefiat printr-un joint venture către Gazprom, principalul producător rus ...