Oficialii americani critică disprețul lui Zelenski pentru dialogurile de pace

Marius Ghilezan ACTUALITATE INTERNATIONAL

După ce the Washington Post a a afirmat că SUA i-ar cere lui Vladimir Zelenski să înceapă tratativele de pace cu Rusia, iată că apar noi date potrivit cărora oficiali americani de rang înalt au îndemnat, în ultimele săptămâni, administrația de la Kiev să dea semnale de deschidere la dialogurile de pace, au declarat pentru CNN surse apropiate discuţiei.

Oficiali, inclusiv consilierul pentru securitate naţională Jake Sullivan, au început să facă presiuni asupra liderii ucrainenilor, pentru a-şi schimba retorica, după ce preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a semnat un decret, prin care a exclus orice negocieri cu preşedintele rus Vladimir Putin. Decretul respectiv a venit ca răspuns la anexarea teritoriilor din estul Ucrainei de către Rusia, în urma unor referendumuri ilegitime organizate acolo.

Zelenski își continuă șarada

„Suntem pregătiţi pentru un dialog cu Rusia, dar cu un alt preşedinte al Rusiei”, a declarat Zelenski luna trecută.

Sullivan a fost săptămâna trecută la Kiev.  El a exprimat opinia SUA că excluderea categorică a oricăror discuţii cu Putin face jocul liderului rus, alimentând narativul official al Kremlinului, potrivit căruia ucrainenii refuză negocierile de pace.

Luni, purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a declarat că Rusia este „deschisă” la negocieri cu Ucraina, dar că nu vede cum, în situația în care Ucraina a închis prin lege dialogul cu Rusia.

Premierul Ciucă iese cu plinul de gaz în fața Generalului Iarnă

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Deputat APP Francisc Tobă: Curtea Constituțională a României s-a predat!
Puțini parlamentari români atrag atenția că Decizia CCR privind constituționalitatea legilor justiției aruncă în aer ...