Nicolae Ciucă a obținut dubla cetățenie pentru românii din Spania

Andrei Marcu INTERNATIONAL POLITIC Principal

Premierul României, Nicolae Ciucă, a obținut de la omologul său spaniel, Piedro Sanchez o derogare de la legea cetățeniei, în sensul că românii pot să-și ia de acum înainte cetățenia spaniolă fără să-și piardă pe cea română. Un astfel de acord mai are Spania cu Franța.

Zilele trecute, în localitatea Castellón a avut loc o ședință comună a guvernului României și a Spaniei.

citește și: KURIER: Conducerea OMV nu se grăbește să scoată gazul din Marea Neagră. Mai așteaptă clarificări de la guvernul de la București

Rareș Bogdan susține că acțiunea a fost îndelung pregătită

“Wow, ce veste!!! Victorie pentru românii din Spania, pentru toată diaspora! S-a constituit un grup de lucru pentru rezolvarea unei probleme dureroase, și anume ca românii să nu fie obligați să renunțe la cetățenia română pentru a o obține pe cea spaniolă. Este primul rezultat concret al primei ședințe comune de guvern România – Spania. Spania mai are acord doar cu Franța pentru recunoașterea dublei cetățenii.

Mai subliniez că Spania susține necondiționat aderarea României la Spațiul Schengen.

Este primul premier al României care face pași decisivi pentru rezolvarea unei probleme cu care frații noștri din Spania luptă de 15 ani! Vreau să-l felicit pe ambasadorul nostru, George Bologan, care a pus multă inimă și a fost extrem de constructiv. Am analizat problema de multe ori, am căutat soluții, am investit sufletește și iată, ne apropiem de un rezultat așteptat de atât de mulți ani! A fost un proiect drag sufletului meu și satisfacția este enormă! Doamne ajută! Nu uitați să iubiți România în fiecare zi!” – notează Rareș Bogdan pe pagina sa de facebook.

54 % dintre români cred greșit că antibioticele sunt eficiente pentru răceli

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Mulți primari vor să treacă de la PSD la PNL
Deputatul liberal de București, Cristina Trăilă, a anunțat în emisiunea Talk News de la Profit ...