Alin Nica ar fi singurul liberal care i-a cerut lui Bogdan Aurescu să-și asume responsabilitatea eșecului Schengen, relatează surse din PNL

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC Principal

Alin Nica, liderul PNL Timiș, ar fi singurul lider liberal, care în ședința BPN a cerut ca ministrul de externe, Bogdan Aurescu, să-și assume responsabilitatea eșecului intrării în Schengen, potrivit Hotnews.

La o zi după votul dat în JAI împotriva aderării României, Biroul Permanent Național al PNL a fost convocat în regim de videoconferință. În afară de președintele Consiliului Județean Timiș, Alin Nica, care a cerut explicații și o analiză a activității ministerul de Externe, niciun alt liberal nu a vorbit despre eșecul aderării României la spațiul Schengen.

Nicolae Ciucă: să ne calmăm!

Potrivit surselor HotNews.ro premierul și președintele Nicolae Ciucă le-a transmis liberalilor în BPN că nu dorește să vorbească despre Schengen și că Lucian Bode va face o informare în acest sens la finalul ședinței. Premierul le-a mai spus că nu este momentul pentru a se căuta vinovații și că „este nevoie de concentrare” pentru a continua demersurile de aderare la Spațiul Schengen.

Aceleași surse susțin că Lucian Bode le-a prezentat liberalilor situația pe scurt și mesajul „am fost trădați de popularii europeni”.

Bogdan Aurescu nu este membru PNL. El a fost impus în guvern de Klaus Iohannis,. în urma unor solicitări externe, susține o sursă liberală pentru Newstadard.ro. „Klaus Iohannis să se spele cu el pe cap.”

Liberalii se tem că vor deconta eșecul în fața electoratului. Dar, în același timp, speră că președintele Iohannis să îndrepte situația în Consiliul European.

Lucian Bode acuză guvernul de la Viena de un „joc politic nedemn”

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Conducerea PNL sector 3, preluată de un tânăr medic
Andrei Baciu a fost ales, vineri seara, preşedinte al filialei Sector 3 a Partidului Naţional ...