Cel mai friguros Ajun de Crăciun în SUA

Marius Ghilezan ACTUALITATE INTERNATIONAL Principal

O furtună arctică a lovit coasta de est a SUA, provocânt vânt și vijelie, lăsând 1,5 milioane de locuitori fără curent electric. Meteorologii susțin că americanii vor avea cel mai friguros Ajun de Crăciun din ultimele decenii, informează New York Times.

Un viscol puternic a lovit nord-estul continentului american, în timp ce temperaturile au înregistrat minime record în părțile neobișnuite cu neobișnuite cu vremea friguroasă.

Masa de aer arctic a stârnit o vijelie. Vor avea loc viscoliri mari de zăpadă. Șoferii au rămas pe loc, datorită vizibilității precare. Peste 1,5 milioane de gospodării au petrecut noapte fără curent.

Pe măsură ce frontul rece și sistemul de joasă presiune se deplasează în larg, o furtună cu efect de turbion va continua să lovească regiunea Marilor Lacuri, iar frigul amar va rămâne până sâmbătă, potrivit meteorologilor.

„Când oamenii se trezesc sâmbătă dimineața, doar sudul Floridei va fi peste punctul de îngheț, cel puțin la est de Munții Stâncoși”, a spus Marc Chenard, meteorolog la Serviciul Național de Meteorologie. „Este un eveniment pe care nu-l vezi decât o dată sau de două ori în viață.”

În SUA, vremea rea ​​a fost legată de mai multe decese. Trei accidente de mașină au provocat moartea a trei pasageri în statul Kansas, din cauza condițiilor proaste ale drumului.

Alți cel puțin trei au murit în Kentucky, a declarat vineri guvernatorul Andy Beshear – doi au murit în accidente de mașină și o altă persoană a murit singură în casă.

În Fort Worth, Texas, un bărbat despre care se credea că ar fi fără adăpost a murit după ce a fost găsit înghețat de frig, informează BBC.

Alin Nica îl acuză pe senatorul USR, Raoul Trifan, că n-are școală

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Republicanul George Santos a recunoscut că a mințit în campania electorală
George Santos, primul candidat gay asumat al Partidului Republican, a recunoscut ieri că a mințit ...