PNL sectorul 1 o acuză pe Clotilde Armand de blocarea unui drum a copiilor către școală

Marius Ghilezan ACTUALITATE POLITIC Principal

Consilierii PNL Sector 1 o acuză pe Clotilde Armand de „rea credință în exercitarea funcției publice” în cazul blocării accesului la drumul către cartierul Greenfield. Edilul a refuzat, din 2020, să semneze o cerere către Romsilva pentru preluarea drumului din pădure, care permite încă o cale de acces pentru 6000 cetățeni ai Sectorului 1, se arată într-un mesaj publicat pe pagina de Facebook a PNL Sector 1. Clotilde Armand se pare că a cedat și a trimis solicitarea către Romsilva. Pe acest drum blocat, tinerii ar putea merge pe jos spre școlile de peste pădure.

Consiliul Local și Consiliul General au mandatat primarul Sectorului 1 să prea acest drum de peste 3 ani, spun liberalii.

Primărița face fix invers față de ce a promis în campania electorală

„Din 2020 primărița Armand refuză aplicarea legii și a unor hotărâri de consiliu în vigoare. Mai era nevoie DOAR de cererea primarului Armand. Blocajul a fost totdeauna la persoana primarului Clotilde Armand care una promitea cetățenilor în campanie și fix invers a făcut de când e primar…
Armand a promis celor din Greenfield că va amenaja și deschide drumul, dar a ales să-i mintă și îi ține în praf și gropi de atunci”, scriu reprezentanții PNL Sector 1 pe Facebook.

Academicianul D.R. Popescu a trecut în neființă

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Salarii de peste o mie de Euro pentru operatorii de XEROX din Parlament
Conform condițiilor contractuale, salariile personalului din Parlament va crește din această lună cu 10 %, ...