Noul proiect de regenerare urbană a centrului Timișoarei n-are cruci. Lia Lucia Epure deplânge lipsa de reacție a liderilor bisericilor

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC Principal

Dominic Fritz a fost prins de jurnalista timișoreană Lia Lucia Epure cu musca pe calculator. Așa s-ar putea spune lecturând comentariul: “Administrația Fritz, o nouă probă a ateismului ”progresist,” din Ziua de vest.

Proiectul “Regenerare urbană – Zona Piața Mocioni” al Primăriei Timișoara e realizat pe calculator. La fel ca într-o fotografie din trecut, toate bisericile din zonă n-au cruci.

“Presiunea ateilor în viețile comunităților este în creștere. Bisericile: Ortodoxă, Catolică, Greco – Catolică, Protestantă, Neo – Protestante, toate au lideri. Liderii aceștia nu au voci? Se tem de neomarxiști? Am scăpat de comuniști. Nu ne (mai ) duc în închisori și la munci grele, nici în Bărăgan, nici în gulaguri. Acum, închisorile sunt ideatice, presiunea este creată de mesaje anticreștine, de așa – ziși lideri diabolici, unii, cu fețe umane, păcălind lumea, mai ales lumea mai puțin cunoscătoare a adevărurilor biblice, lumea ce se încrede în ”influensări” (ce invenții penibile, câți inculți generează subculturalitate), iar vocile bune sunt tot mai stinse…”, comentează Lia Lucia Epure.

“Timișoara, orașul atâtor confesiuni aflate în armonie, în respect, reacționează prin liderii de opinie ai vremii. Revolta este pe măsură.

Cum își permite administrația locală să facă, din nou, aceeași gafă?,” conchide autoarea.

Alin Nica: Reconstrucția Ucrainei se va face prin Polonia și România

 

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Alin Nica: până să avizezi reabilitarea unei clădiri istorice, la comisia de munumente, te mănâncă toți sfinții
Timișoara are cele mai multe clădiri istorice din România, peste 14.000, a dezvăluit Alin Nica, ...