Bugetul pentru fotovoltaicele din regiunea Sud-Vest s-a topit în două minute

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE ECONOMIC

Bugetul de 174,3 milioane de lei, alocat sesiunii de finanţare a programului „Casa Verde Fotovoltaice” pentru persoanele fizice din regiunea Sud-Vest, a fost terminat, luni, în doar două minute.

„Astăzi, 19 iunie 2023, ora: 10:00, a demarat sesiunea de înscriere a persoanelor fizice în cadrul Programului privind instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice pentru producerea de energie electrică, în vederea acoperirii necesarului de consum şi livrării surplusului în reţeaua naţională – Casa Verde Fotovoltaice, pentru Regiunea Sud Vest – judeţele Dolj, Gorj, Mehedinţi, Olt şi Vâlcea. Bugetul de 174.300.000 de lei alocat acestei regiuni a fost rezervat integral în primele două minute prin înscrierea unui număr de 8.715 de persoane fizice”, au menționat reprezentanții Administraţiei Fondului pentru Mediu (AFM).

citește și: Cât costă un parc fotovoltaic? Cum să te încălzești cu energie solară?

Înscrierile persoanelor fizice în program, prin intermediul aplicaţiei informatice, vor continua cu ultima sesiune programată în intervalul 22 – 26 iunie pentru regiunea Vest (judeţele Arad, Caraş-Severin, Hunedoara şi Timiş). Bugetul alocat este de 200,48 milioane de lei, informează România liberă.

Marcel Ciolacu nu-l vrea pe Mircea Abrudean la SGG. Rareș Bogdan răscolește amintirile negre

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Nicolae Ciucă, despre cumulul pensie-salariu: ‘Este neconstituțional să se întrerupă în mandatele celor care au fost aleși’
Președintele PNL Nicolae Ciucă a precizat luni, cu privire la legea cumulului pensie-salariul, care urmează ...