Marcel Ciolacu nu-l vrea pe Mircea Abrudean la SGG. Rareș Bogdan răscolește amintirile negre

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC

După ce Marcel Ciolacu a refuzat să-l numească pe Mircea Abrudean, propus de PNL, în funcția de secretar general al guvernului, Rareș Bogdan a făcut referiri la condamnarea lui Marian Neacșu, dar fără să-l numească.

„Mircea Abrudean este susținut în continuare (…) Nu vom ceda acest lucru. Aș putea vorbi de incompatibilități, dar atât timp cât premierul Ciucă nu a refuzat numirea unui condamnat la acea vreme… Nu fac niciun fel de referire”, a spus Rareș Bogdan după ședința liderilor PNL.

Chiar dacă nu a spus despre cine este vorba el se referea la Marian Neacșu care a fost șeful SGG în mandatul lui Ciucă.

Ghilezan: Mămăliga va exploda la toamnă, Ciolacu are in timp limitat de acțiune. Drulă a primit de fapt “mandat de aducere” din partea lui Coldea!

Fost secretar general al PSD, Marian Neacşu, a avut două mandate de deputat, în legislaturile 2008 – 2012 şi 2012 – 2016. El nu a mai putut candida pentru un nou mandat, deoarece instanţa l-a condamnat, în februarie 2016 la şase luni de închisoare cu suspendare, acuzaţia fiind de conflict de interese, fiindcă şi-ar fi angajat fiica la biroul de parlamentar.

Mircea Abrudean are 39 de ani și este membru PNL. A fost secretar general al adjunct al Guvernului, iar în perioada 2019-2021 a fost prefect al județului Cluj. Potrivit CV-ului public, în anul 2021, Mircea Abrudean a absolvit programul postuniversitar „Securitate și bună guvernare” la Colegiul Național de Apărare. În 2019, Abrudean a fost șeful serviciului de relații publice al Primăriei Câmpia Turzii. Între 2017-2019 a deținut funcția de președinte al Consiliului de Administrație al Tetarom SA – Parcul industrial din Cluj.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Bugetul pentru fotovoltaicele din regiunea Sud-Vest s-a topit în două minute
Bugetul de 174,3 milioane de lei, alocat sesiunii de finanţare a programului „Casa Verde Fotovoltaice” ...