Rareș Bogdan: Dacă vreți să-i trimiteți în Bangladesh pe IT-iști, scoateți-le facilitățile!

Marius Ghilezan ECONOMIC POLITIC Principal

Marea revoluție fiscală propusă de premierul Marcel Ciolacu prevede tăierea facilităților fiscale ale IT-iștilor, constructorilor și agricultorilor, astfel încercând să reducă deficitul bugetar. Toate acestea reprezintă 36 de mld de lei, iar deficitul este de 76 mld. Liberalii au azi ședință.

Rareș Bogdan nu este de acord cu revoluția fiscală a lui Ciolacu: „Dacă vreți să-i trimiteți în Bangladesh pe IT-iști, atunci scoateți facilitățile”.

„Nu consider că trebuie scoase facilitățile fiscale în acest moment. Sunt fermieri care trăiesc din subvenții de la UE. Și le spun lor: dacă tensionați relația cu UE veți ajunge ca Ungaria.

Dacă vreți să-i trimiteți în Bangladesh pe IT-iști, atunci scoateți facilitățile”, a spus rareș Bogdan la Realitatea PLUS.

Guvernul Adrian Năstase a decis în perioada 2000-2004, introducerea de facilități fiscale pentru IT-iști, cum ar fi reducerea la zero a impozitului pe salarii și a unor asigurări. Astăzi, IT-ul reprezintă 12 % din PIB.

Loading...

One Comment

  1. N-am înțeles cum ajung in Bangladesh, se duc la cules de căpșuni?
    Carevasazica amărâții cu salariul minim -care de multe ori lucrează în condiții foarte grele- plătesc impozit, la IT iști e scutire ca sunt sărmani, au salarii mici. Deci merita o scutire pentru vecie, că se va găsi oricând un Rares care se fluture marota ca ne pleacă IT iștii in Bangladesh!…. Halal gândire, halal țară.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Victor Neumann a descoperit opinii antisemite în presa timișoreană din timpul celui de-al doilea război mondial
Nu numai presa germană, ci și aceea de limbă română din Timișoara anului 1941 s-a ...