Raluca Turcan rămâne la cultură

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE POLITIC

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, a respins luni cererea formulată de purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romaşcanu, ca şi ministrul Culturii, Raluca Turcan, să-și dea demisia în criza azilelor groazei. Social democrații o acuză că și ea a dat avize de funcționare unor astfel de entități, pe vremea când era ministrul muncii.

PNL nu are motive să ceară vreunui liberal demisia, nu există implicaţii de natură legală, morală sau politică, afirmă Ionuț Stroe. „În acest caz, am avut o demisie firească şi una voluntară. Singurele demisii fireşti au fost cele ale miniştrilor şi responsabililor care au avut legătură cu ororile din azilele groazei. PNL nu are motive pentru a cere vreunui liberal o demisie firească şi voluntară, deoarece nu există implicaţii de natură legală, morală sau politică. Dacă va fi cazul, vom decide singuri, nu e cazul să ne ceară partenerii”, a declarat Ionuţ Stroe pentru News.ro. El a mai arătat că, „aşa cum nici noi nu am interferat în actul politic al PSD, le cerem colegilor să se concentreze în continuare asupra deciziilor fireşti şi voluntare care trebuie luate pentru ca astfel de cazuri să nu se mai repete.”

„Domnului Romaşcanu îi e dor de un post în Guvern”

„Înţelegem dorinţa PSD de a relativiza vinovăţiile şi de a le împărţi cu noi, ca buni parteneri de guvernare, dar suntem convinşi că această tactică este una greşită, care potenţează un discurs generalist care, în final, se va întoarce împotriva ambelor partide”, a mai precizat Ionuţ Stroe. „Doamna Turcan nu pleacă de la Cultură” Întrebat cum comentează declaraţiile purtătorului de cuvânt al PSD, Lucian Romaşcanu, Stroe a spus: „Eu înţeleg că domnului Romaşcanu îi e dor de un post în Guvern, dar poate să stea liniştit, doamna ministru Turcan nu pleacă de la Cultură.”

După ce a a aruncat în aer podul de la Kerci, Ucraina intră în blocada grânelor

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Criza deficitului de 10 mld / Liberalii vor trecerea „statului gras” la dietă, social-democrații, mărirea a 40 de taxe
Criza celor zece miliarde euro deficit bugetar a băgat Coaliția în ședințe repetate. În acest ...