Alina Gorghiu redeschide subiectul comasării alegerilor de anul viitor

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE POLITIC

Se pare că PNL nu renunță la ideea de comasare a alegerilor din 2024: europarlamentare, locale, parlamentare și prezidențiale.

Ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu, vicepreședinte al PNL, i-a propus preşedintelui PSD Marcel Ciolacu şi social-democraţilor să reanalizeze posibilitatea comasării celor patru rânduri de alegeri care vor avea loc anul viitor. ”Cred că putem repune pe tapet această dezbatere, pentru că ce se întâmplă în societatea românească arată că trebuie să ne concentrăm pe reforme, investiţii şi nu ne putem permite un blocaj la nivelul instituţiilor şi nu ne putem permite să încetinim ritmul reformelor şi să avem o economie paralizată efectiv blocat de atâtea alegeri. Gândiţi-vă că patrul rânduri de alegeri vor avea loc la anul, începând din aprilie”, a explicat Alina Gorghiu, potrivit Radio France International.

„Sunt discuţii şi preşedintele PSD Marcel Ciolacu va putea să reanalizeze, alături de PSD, soluţia de comasarea a alegerilor. Sunt optimistă că preşedintele PSD şi colegii săi încă mai pot analiza aceasta opţiune. Încă se mai poate discuta acest subiect şi fac această propunere pentru că cea mai bună soluţie pentru România este să ne axăm pe reforme şi mai puţin pe sfera electorală. Obiective precum măsurile de echilibrare a bugetului şi pentru aplicarea PNRR nu se pot atinge prin patru campanii electorale, ci printr-o guvernare stabila”, a mai precizat Gorghiu.

Senatoarea PNL a mai declarat că vede anul viitor ca fiind unul „extrem de complicat şi cu un blocaj pe care nimeni nu şi-l doreşte.”

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Iocana Nicula
Sfânta Maria – cea mai îndrăgită sărbătoare a românilor
Românii o prăznuiesc în fiecare an, de 15 august, pe Sfânta Maria, ziua adormirii Maicii ...