Goran Bregovic, interzis în Republica Moldova

Marius Ghilezan ACTUALITATE SOCIAL

Lui Goran Bregovic nu i s-a permis accesul în Republica Moldova, pe motivul invocat de vicepremierul Republicii Moldova că muzica sa ar călca pe mormintele soldaților ucrainieni, uciși de ruși în luptele din Crimeea.

Artistul urma să urce pe scena festivalului Gustar, dar nu a primit viză de la autoritățile Republicii Moldova, informează Ziarul de Gardă.

Bregovic e prea anti-occidental

Organizatorii festivalului muzical Gustar au anunțat că Goran Bregovic a fost întors din drum pe Aeroportul Internațional Chișinău. Ulterior, ei au publicat și un mesaj din partea lui Bregovic. „Dragii mei prieteni moldoveni! Îmi cer scuze pentru că nu am putut cânta astăzi la Festivalul de Muzică Gustar. Am fost foarte dezamăgiți când nu am fost lăsați să intrăm în Moldova pe aeroportul din Chișinău fără nicio explicație oficială. Fac turnee extinse cu muzicienii mei în toată Europa și nu am avut niciodată dificultăți nicăieri”, a transmis artistul.

Supărarea autorităților de la Chișinău se bazează pe atitudinea anti-occidentală a muzicianului, mai susțin sursele bine informate.

 

Nole și-a luat revanșa de la Carlos

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Marcel Ciolacu joacă pachetul fiscal cu mandatul pe masă. PNL e de acord cu mișcarea
PNL este de acord cu Angajarea răspunderii Guvernului în fața Parlamentului, recunoaște Ionuț Stroe, purtătorul ...