Convoi – momeală, la funeraliile lui Prigojin

Marius Ghilezan ACTUALITATE POLITIC Principal

În ultima săptămână, aranjamentele pentru înmormântarea lui Evgheni Prigozhin au fost învăluite în secret. Acum s-a confirmat că liderul grupului de mercenari Wagner a fost înmormântat astăzi la Sankt Petersburg – la puțin mai puțin de o săptămână după ce a fost ucis într-un accident de avion în afara Moscovei.

Autoritățile din Sankt Petersburg au camuflat înmormântarea liderilor armatei private Wagner, deși un comunicat al serviciului de presă preciza clar locul.

Acesta din urmă susținea că înhumarea se va desfășura în cimitirul Porokhovskoe, în ziua de marți. Potrivit unui lucrător anonim al cimitirului, la ceremonie, care a durat aproximativ 40 de minute, au participat între 20 și 30 de persoane.

Strategia de inducere în eroare a vânătorului

Strategia de camuflare a locului unde va fi înmormântat Prigojin a cuprins plasarea mai multor ținte false. Pe deoparte, echipe de agenți de securitate și persoane cu detectoare de metale au fost desfășurate în cimitirele Northern, Beloostrovski și Serafimovski, sugerând că Prigojin ar putea fi îngropat într-una dintre acele locații. Chiar înainte de ora prânzului, s-a confirmat că înmormântarea unuia dintre colegii lui Prigojin, Valery Cekalov, a început la cimitirul de Nord.

Se pare că autoritățile au creat intenționat confuzie. Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a declarat ieri dimineață că nu are „informații” despre înmormântări. A mai subliniat că în orice situație și în orice loc ar putea vea loc ceremoniile funerare, Putin nu va participa.

Un cortegiu la derută a fost desfășurat pe străzi.

Autoritățile de la Sankt Petersburg au reușit o camuflare deplină, conform the Spectator.

Cadavrele carbonizate au fost identificate pe baza testelor ADN

Avionul cu cei zece lideri ai diviziilor de mercenari Wagner s-a prăbușit în urmă cu o săptămână. Legiștii au reușit să identifice corpurile carbonizate ale celor morți, pe baza testelor ADN.

Evgheni Prigojin și-a început cariera în Sankt Petersburg cu un restaurant. Ulterior, a ajuns să fie bucătarul lui Putin.

„Marșul libertății,” încercarea de lovitură de stat, de acum două luni, i-ar fi grăbit moartea, susține majoritatea analiștilor care se bazează pe principiul că Putin își termină adversarii.

Ipoteza doborârii avionului cu liderii Wagner de către apărarea antiaeriană, publicată de un ziar rusesc

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
LOVITURĂ DE STAT ÎN GABON / Militarii l-au dat jos de la putere pe pro-occidentalul președinte Odimba
Azi noapte, s-a înregistrat a patra lovitură de stat în Africa. Un grup de ofițeri ...