Robert Sighiartău vede PSD guvernând cu AUR, din 2024

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC

Vicepreședintele PNL, Robert Sighiartău, deputat de Bistrița, susține că de când a venit la conducerea coaliției Marcel Ciolacu “PNL are ghinion.”

Într-o apariție tv, a spus că deciziile privind pachetul fiscal s-au luat într-un grup restrâns din PNL și că este unul dintre cei care au cerut echipei Ciucă să-și asume eventualele scăderi în sondaje, ca urmare a „partajului” guvernamental cu PSD. Liderul actual al PNL a spus că așa va face.

.”Despre pachetul fiscal, nu ştiam nici noi, vicepreşedinţii, sunt membru în BPN. Din păcate, există o nemulţumire legată de felul în care se iau deciziile, acum deciziile se iau în într-un grup restrâns de şase, preşedinte, secretar general şi prim-vicepreșrdinţii, există o frustrare pentru că partidul nici măcar nu ştie ce să comunice (..)  care este direcţia. În momentul în care se anunţă public că premierul vine cu asumarea răspunderii, trebuie să consulţi partidul,” consideră Sighiartău.

Deputatul a menţionat că ”PNL trebuie să aibă o strategie proprie, pentru că nu poţi să te bazezi pe PSD.”

citește și: LOVITURĂ DE STAT ÎN GABON / Militarii l-au dat jos de la putere pe pro-occidentalul președinte Odimba

Provocarea lui Sighiartău

”Va trebui să avem o discuţie foarte clară până în luna decembrie, după aceea va fi prea târziu. Eu, personal, care am tras la această construcţie, consider că trebuie făcut ceva până în luna decembrie, pentru a ne prezenta la alegerile de anul viitor resetaţi şi cu nişte soluţii viabile. (..)

Mă bucur că domnul Ciucă a fost de acord cu această provocare a mea, în momentul în care s-a votat lista miniştrilor şi programul de guvernare, am lansat această provocare ca dânsul cu prim-vicepreşedinţii să îşi asume dacă PNL va scădea în sondajele de opinie şi va fi într-o situaţie delicată. (..). Dânsul a spus că şi-o va asuma, a spus-o şi în BPN, a spus-o şi în întâlnirea cu parlamentarii şi cred în cuvântul de militar, de general al domnului Ciucă”, a mai comentat Sighiartău.

Deputatul PNL vede PSD guvernând cu AUR din 2024, conform Spotmedia.ro.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
EXPLOZIA DE LA CREVEDIA / Amestecul ilegal de butan și propan, pentru a fi vândut ca GPL, de trei ori mai scump
Începe să se ridice ceața. Apar tot mai multe probe ale acuzării patronului stației de ...