Noii șefi ai Diviziilor Wagner: Troshev – “Sedoi” și Ievkurov

Andrei Marcu ACTUALITATE INTERNATIONAL POLITIC

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, l-a chemat la discuții pe unul dintre cei mai importanți foști comandanți ai grupului de mercenari Wagner, pentru a face schimb de opinii despre cum să folosească cel mai eficient „unitățile de voluntari” în războiul din Ucraina.

Potrivit ziarului rus Kommersant, după moartea în accident a lui Evgheni Prigojin, Vladimir Putin le-a sugerat mercenarilor că pot continua activitatea jurând să apere Rusia și să-l accepte pe generalul Andrei Troshev la comanda Wagner.

Cine este „Sedoi”?

Troshev este cunoscut sub numele său de război „Sedoi” – sau „părul cărunt.” El este un veteran al luptelor în Afganistan și Cecenia. Este din Sankt Petersburg,orașul natal al lui Putin. Se cunosc demult.

Întâlnirea lui Putin cu generalul Troshev pare a indica cine vor fi următorii conducători ai Wagner: Troshev și Ievkurov, ofițer care au călătorit în ultimele luni în mai multe țări în care mercenarii se desfășoară, potrivit Reuters.

Troshev a fost distins cu cea mai înaltă medalie a Rusiei, Eroul Rusiei, în 2016, pentru asaltul reușit asupra muntelui Palmira din Siria, într-un război împotriva militanților Statului Islamic.

Robert Sighiartău anunță că nu pleacă din PNL

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Marcel Ciolacu: Rareș Bogdan e mai slobod la gură
Întrebat despre Rareș Bogdan, europarlamenentarul cel mai vituperant de la Bruxellles,  premierul Marcel Ciolacu a ...