Marcel Ciolacu, al treilea premier PSD, care promite stadion la Timișoara

Marius Ghilezan ACTUALITATE POLITIC SOCIAL

Premierul Marcel Ciolacu s-a întâlnit cu liderii galeriei echipei de fotbal, Poli Timișoara, promițându-le că le va face stadion nou.
Prezent la Timişoara, pentru a participa la Conferinţa Judeţeană de alegeri a PSD Timiş, premierul Marcel Ciolacu a promis că se va implica personal în deblocarea proiectului, ascuns undeva prin sertarele CNI. A mai zis că nu s-a stabilit nicio alianță politică pentru alegerile locale, chiar dacă PSD stă prost în sondajele de opinie, în Timișoara.
“Timișoara merită să aibă un stadion pe măsura sa! Orgoliile politice și incompetența au blocat ani și ani de zile dezvoltarea acestui mare centru universitar al României pe partea de infrastructură sportivă! Am discutat astăzi cu reprezentanții galeriei lui Poli Timișoara despre viitorul proiect al noului stadion. Totul se va debloca. Se va face dreptate pentru Timișoara!”, a transmis Ciolacu, pe pagina sa de Facebook.

Toți promit, nimeni nu face nimic

Dacă a fost un simplu exerciţiu de imagine din partea lui Ciolacu sau se va implica cu adevărat în acest proiect urmează să vedem în perioada imediat următoare, scrie debanat.ro.
Publicația locală susține că mai multe guvernări PSD au promis construcția stadionului, dar nu au făcut nimic.
Studiul de fezabilitate a fost depus la CNI, înainte de cel din Constanța, care a trecut deja la faza licitației, de desemnare a constructorului.
Dacă arena timișoreană ar costa 36 de euro / scaun, cea din Constanța, 80 de euro. Vorba unui expert în construcția de stadioane, “pe malul Mării Negre totul e mai scump.”

Pesedista Manuela Pătrășcoiu rezistă de șapte guvernări la conducerea CNI. Ea este cea care ține dosarul ascuns în sertar, la recomandarea lui Alfred Simonis, președintele Camerei Deputaților, care nu vrea ca în mandatul lui Alin Nica să se facă ceva, conform surselor de presă.

Sorin Grindeanu a fost primul premier PSD care a promis timișorenilor stadion nou. De atunci, au mai fost trei premieri PSD la guvernarea țării.

PSD este cotat în Timișoara cu 13-15 %.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Republicanii vor să-l lase pe Zelenski fără bani?
Kevin McCarthy, președintele Republican al Camerei Reprezentanților, consideră că ajutorul financiar pentru Ucraina este principapul ...