PSD atacă fief-ul electoral al prim-vicepreședintelui PNL

Marius Ghilezan ACTUALITATE POLITIC

PSD se chinuie să scape de eticheta de “partid corupt.” După ce a amplificat tema violului de la Școala de vară a AUR, prin reprezentanții săi din autorități, acum a mutat în curtea prim-vicepreședintelui PNL, Dan Motreanu.

Folosindu-se de cazul polițistului din Giurgiu, surpins într-o filmare cum amenința fetele dintr-un centru de orfani, PSD a decis să amplifice politic cazul, organizând desantul neanunțat al ministrului Familiei, Natalia Intotero, în județ, susține Evz.ro.

Ministrul pesedist a profitat de prezența în Giurgiu pentru a-l ataca pe președintele CJ Giurgiu, liberalul Dumitru Beianu, bazându-se însă pe acuzațiile unui proxenet local cu privire la un proces mai vechi în care ar fi implicat Beianu.

Dan Motreanu n-a reacționat

Mai mult, ministrul Intotero a cerut finalizarea rapidă a procesului care l-ar viza pe Beianu, punând presiune pe justiția locală.

În fapt, e vorba de un dosar in rem, în care președintele Consiliului Județean Giurgiu nu a fost chemat niciodată să dea vreo declarație.
PSD urmărește astfel să mute atenția de la propriile cazuri de corupție din Mioveni și Vaslui, chiar cu prețul unui conflict direct cu liberalii.

Dan Motreanu le-a dat în anul 2020 o lovitură grea pesediștilor, câștigând toate alegerile. I-a bătut la scor pe social-democrați în lupta pentru Consiliul Județean Giurgiu și în municipiu.

Dan Motreanu: 36.000 de tineri de 18 ani vor călători gratuit în Europa

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
PNL și PSD au pus cruce listelor comune
După o analiză mai amănunțită și în urma testării reacțiilor opiniei publice, PNL și PSD ...