Rareș Bogdan: Pavel Popescu va demisiona din Parlament și nu va mai conduce filiala PNL – sector 4

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC

După principiul leninist un șut în fund, un pas înainte, contestatatul parlamentar PNL, Pavel Popescu, cel care se lăuda că deschide oricând ușa ambasadei Americii, a fost votat de Biroul Politic al PNL pentru o demnitate la Curtea de Conturi.

„PNL a propus şi votat reprezentanţii de la PNL în poziţiile de la ANCOM, de la Curtea de Conturi. Pentru ANCOM, fostul deputat Pavel Popescu este propunerea PNL, acceptată unanim, vicepreşedinte al prestigioasei Agenţii. De asemenea, domnia sa urmând să demisioneze din cadrul Parlamentului României şi de la conducerea filialei Sector 4”, a anunţat Rareş Bogdan, la finalul şedinţelor de luni ale BEX şi BPN al PNL de la Parlament.

El a adăugat că Lucian Heiuş este propunerea PNL pentru funcţia de vicepreşedinte al Curţii de Conturi, iar membru în Consiliul de Administraţie al Curţii de Conturi este propusă Ştefania Ferencz.

„Pentru Curtea de Conturi pentru poziţia de vicepreşedinte a fost votat domnul Lucian Heiuş. Este fostul şef al ANAF, secretar general al Ministerului Finanţelor în acest moment. Un om care a fost prefect, care a fost şef de ANAF, şef de Administraţie Financiară, cu o mare experienţă în domeniu. Credem că va face un lucru excepţional în următorii 9 ani la Curtea de Conturi. De asemenea, cealaltă poziţie de membru în Consiliu, doamna Ştefania Ferencz. Timp de 12 ani şefa de Cabinet a primarului Emil Boc, la Cluj. (…) Un om cu mare experienţă în administraţia centrală şi locală”, a completat Bogdan.

 

PNL: 30% din banii strânși de stat din piața jocurilor de noroc vor finanța programe de tratare a dependenței

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Nicolae Ciucă n-a vrut să sară peste rând la Moștele Sfintei Parascheva
Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, vineri seară, la Iaşi, în cadrul unei conferințe de ...