La Timișoara, PSD s-a înhăitat cu USR / Alfred Simonis susține presiunile lui Dominic Fritz asupra justiției

Marius Ghilezan ACTUALITATE POLITIC Principal

La Timișoara, se limpezesc apele electorale. Președintele PSD Timiș, Alfred Simonis, se pregătește de o alianță contra firii cu USR. El critică aliații de la guvernare, lucru care se mai întâmplă doar în Giurgiu. Potrivit unei declarații recente, președintele Camerei Deputaților spune că liberalii stau cu mafia la masă, referindu-se la recentul scandal legat de abuzurile făcute de administrația Fritz împotriva administratorilor mai multor cluburi de pe malul Begăi. El susține că liberalii le-au asigurat acestora protecție.

„Proprietatea municipiului Timişoara trebuie folosită în folosul timişorenilor, nu de mafioţi”

Alfred Simonis afirmă că este total de acord cu campania administraţiei Fritz împotriva patronilor de „terase sau cluburi ilegale” de pe malul Begăi sau din alte zone ale oraşului.

„Eu sper să nu fie doar un artificiu electoral, un demers electoral făcut de administraţia Fritz, dar proprietatea municipiului Timişoara trebuie folosită în folosul timişorenilor, nu de mafioţi. Şi asta înseamnă că, dacă trebuie să dăm bătălia aceasta cu Alin Nica (preşedintele PNL Timiş – n.a.) şi PNL, nu e nicio problemă. Voi sprijini orice demers pentru ca acele locuri, aflate în centrul oraşului, să fie dezvoltate astfel încât să fie şi estetice şi pline de oameni, să atragă turişti, nu închise cu bariere, cu porţi, cu zăvoare, având investiţii zero. Şi unii fără să plătească nimic,” a declarat Simonis pentru deBanat.

El afirmă că patronii care au ocupat ilegal astfel de terenuri au avut şi au în continuare sprijinul PNL-iştilor. În urmă cu câteva zile şi USR Timiş i-a acuzat pentru acelaşi lucru pe PNL-işti, mai ales după ce doi importanţi membri ai partidului au participat la o conferinţă de presă a unor astfel de patroni.

Este arhicunoscut faptul că fosta administraţie liberală stătea la masă cu mafia, cu mai multe tipuri de mafioţi. Astfel că nu e o surpriză pentru mine că PNL Timiş face în continuare scut în faţa unor astfel de mafioţi. Dacă în trecut Nica l-a acuzat pe Robu că a stat la masă cu diferite personaje insalubre, astăzi stă el la masă cu aceleaşi personaje. Teama de-a fi dezvăluite şi stopate sinecurile, combinaţiile şi matrapazlâcurile făcute de administraţia Robu îi face să sară acum  în apărarea celor care au pus mâna pe suprafeţe întregi de terenuri, unele aflate în centrul Timişoarei, care astăzi, cu câteva excepţii minore, sunt în paragină. Nu plătesc nimic pentru ele, şi pur şi simplu s-au pus stăpâni pe hectare întregi în mijlocul oraşului. Aşa ceva nu este permis”, a mai declarat Simonis, conform DeBanat.

Simonis și Fritz încearcă să pună presiune pe actul de justiție

Patronii cluburilor din jurul stadionului sau de pe malurile Begheiului au dat în judecată primăria condusă de Dominic Fritz. Soluțiile date de magistrați sunt diferite de cele dispuse de primarul userist. Practic, Simonis și Fritz se pronunță în timpul desfășurării actului de justiție, încercând să pună presiune pe magistrați, ceea ce reprezintă o practică lipsită de etică.

“Procesul actual, ceea ce nu ştie lumea şi este o minciună a Primăriei, se referă la nişte chestii din interiorul Clubului: două baldachine, un gard, o terasă, o scenă, o toaletă şi un depozit, lucruri care nu necesită autorizaţii de construcţie. Aceste lucruri au fost făcute de noi, pentru îmbunătăţirea activităţii. Este o defăimare a noastră, o manipulare a opiniei publice. Suntem victime ale unei campanii electorale premature. Dă bine la presă să spui că te lupţi cu mafioţii. Lumea savurează acest Corrado Cattani al Timişoarei. Fişa postului de primar îi permite să ne facă hoţi, interlopi, mafioţi? Nu am furat nimic. Din contră, la Clubul No Name sunt plătite impozite pe clădiri extratabulare. Anul acest, în martie, cu reducere de 10%, am plătit 14.500 de lei”, a explicat Ovidiu Ciută, unul dintre proprietarii Ştrandului “No Name,” scria Newstandard.news, în urmă cu două săptămâni.

Alfred Simonis a ratat cariera de sportiv, dar caută una politică de vioara 1

Antreprenorii locali au dezvoltat cluburile pe fostele baze sportive ale sindicatelor din regimul comunist. Ei afirmă că și-au plătit impozitele datorate, până în ziua când Primăria nu a mai acceptat banii.

Prin culise se discută că umbrele lui Dominic Fritz doresc să folosească aceste terenuri pentru dezvoltări imobiliare, fapt nepermis de legea sporturilor.

Deși absolvent al Liceului Sportiv Banatul din Timișoara, Alfred Simonis se face că nu știe că în jurul marilor arene nu se fac PUZ-uri pentru clădiri și că domeniul de activitate nu se poate schimba.

Liderul PSD s-a înhăitat din interes cu Dominic Fritz, fiindcă singur nu poate să-l bată pe Alin Nica, președintele Consiliului Județean.

Alfred Simonis nu a fost încă măsurat electoral, el câștigând locurile din Consiliul local sau din Parlament pe listele de partid.

Cum s-ar zice, s-a deschis balul electoral.

PSD – USR = Love în TM.

Foto: Alba Carolina

Alarmă pentru administratorii firmelor/ Se limitează cash-ul și se interzic împrumuturile între firme!

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Rușii au vândut apartamentul de lux al Olenei Zelenski din Crimeea
Autorităţile ruse au scos la licitaţie apartamentul dintr-o casă de vacanţă din Crimeea a Olenei ...