Corabia piratilor a fost trasa definitiv la mal

Ovidiu Pătrășcanu Uncategorized

In week-end, piratii si-au tras la mal corabia in chiotele de bucurie ale copiilor. Imbracati ca niste adevarati lupi de mare, piratii si piratesele (o trupa de tineri animatori) au adus cufarul cu comoara mult asteptata, plina de bogatii pe care le-au impartit copiilor: sute de pungute cu duclciuri.

Parcul tematic “Corabia Piratilor: din centrul comunei Almas a fost inaugurat in prezenta a sute de copii si parinti veniti din toate localitatile din imprejurimi.

Ideea acestui parc tematic a fost chiar a primarului din Almas, dl. Ginu Aurel Costea care a si deschis festivitatea cu ocazia zilelor comunei.

Atmosfera a fost incendiara (desi ploaia statea sa pornesca) iar entuziasmul copiilor, lipsiti in zona de astfel de atractii, de locuri de joaca si aventura tematica, a fost de-a dreptul molipsitor. Adultii (parinti si oficiali) au intrat in jocul lor, animati de muzica dar si de bucatele delicioase pregatite de gospodarii satului.

Poate copiii de la oras sunt mai obisnuiti cu parcuri tematice (si la fel de incantati) dar intr-o comuna cu aproximativ 2500 de locuitori un asemenea lucru este o mare realizare atat organizatorica cat si financiara. Iar cel mai valoros aspect este ca toti consilierii locali, indiferent de culoarea politica, au fost de acord sa ofere copiilor din satele Almasului, un spatiu sigur de aventura si joaca, care sa le stimuleze imaginatia si dorinta de explorare.

Dupa cum ne-a declarat inimosul si harnicul edil al comunei, parcul se bucura de toate facilitatile si comoditatile atat pentru copii cat si pentru parintii care ii supravegheaza. Ceva asemenator se gaseste abia la peste 150 de km departare, undeva in judetul Timis.

Comuna Almas este recunoscuta pentru sustinerea pe care o da copiilor, atat prin echipa de oina si campionatele de oina organizate aici, cat si prin fanfara de copii, dar mai ales prin investitiile te tot felul facute pentru scoala.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Consilierul șefului armatei Ucrainei – ucis de un pahar în formă de grenadă, primit cadou de ziua lui
Consilierul șefului Armatei Ucrainei, generalul Valeri Zalujnîi, a fost ucis la Kiev chiar de ziua ...