Continuă disputa Rareș Bogan- Mihai Tudose: fostul premier era la bufet, când europarlamentarii liberali se băteau pentru banii fermierilor

Marius Ghilezan ACTUALITATE POLITIC Principal

 Continuă seria disputelor dintre europarlamentarii: Rareș Bogdan și Mihai Tudose. După ce fostul prim ministru a acuzat PNL că s-a fofilat la protestul fermierilor și al transportatorilor, prim-vicepreședintele liberarilor a spus că domnul Tudose nu știe că europarlamentarii liberali lucrau pentru a obţine finanţări pentru fermieri, fiindcă a fost la bufet.

”În timp ce europarlamentarii PNL Dan Motreanu şi Daniel Buda lucrau zilele trecute pentru a aduce mai mulţi bani europeni fermierilor români, domnul Tudose era probabil la bufet”, a declarat, sâmbătă, Rareş Bogdan.

Acesta aprecizat că PNL nu a făcut din dialogul cu fermierii, transportatorii sau medicii de familie o temă politică, ci s-a implicat punctual cu soluţii: ”recent, liberalii au cerut Comisiei Europene creşterea bugetului rezervei de criză a Politicii Agricole Comune (PAC); excluderea temporară a ajutoarelor de stat acordate sectorului agricol din calculul deficitului bugetar; crearea unui mecanism la nivelul UE pentru achiziţionarea cerealelor din Ucraina şi distribuirea acestora în ţările cu risc de foamete.”

„L-a lăsat de izbeliște pe premierul Japoniei, aflat într-o vizită oficială în România”

”În timp ce ministrul liberal Mircea Fechet iniţia proiectul pentru a oferi agricultorilor sprijin pentru achiziţionarea de utilaje, domnul Tudose făcea analize în media,” a mai spus Rareș Bogdan. Cu același prilej, i-a readus aminte fostului premier PSD că l-a lăsat de izbeliște pe premierul Japoniei, aflat într-o vizită oficială în România.

Dar astfel de practici par a fi o obişnuinţă la Mihai Tudose, celebru pentru unul dintre cele mai ruşinoase gesturi pentru ţara noastră, atunci când l-a lăsat de izbelişte pe premierul Japoniei într-o vizită istorică pentru România”, a mai afirmat Rareş Bogdan.

Mihai Tudose nu s-a lăsat mai prejos. A atacat liberalii că în Parlamentul European au votat, alături de ecologiști, împotriva folosirii pesticidelor, ceea ce ar fi un dezastru pentru fermierii români, nevoiți să folosească produse mai scumpe.

Topul salariilor pe țară: Bucureștiul pe primul loc

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
“România n-a avut / Graniță la Prut!” La mulți ani România Mare!
“România n-a avut / Graniță la Prut!” și  „La mulți ani România Mare!” S-a scandat ...