Sondaj Inscop: Liberalii se mențin a doua forță politică

Marius Ghilezan ACTUALITATE POLITIC

Contrar sondajelor interne ale PSD, Inscop, ultimele date oferite mass-media, de către INSCOP, arată că PSD a câștigat 2,4 procente, de la precedenta cercetare din noiembrie 2023, în timp ce PNL a scăzut cu 1,1 procente, dar se menține deasupra AUR, în cădere cu jumătate de punct. Operatorii INSCOP au cercetat intenția de vot pentru europarlamentare.

Datele la zi, ar arăta astfel: 29.5% dintre români ar vota cu PSD, 18.8% cu PNL, iar 18.4% cu AUR. Pentru Alianţa Dreapta Unită (USR, PMP, FD) ar vota 12.9% dintre români, în timp ce SOS ar obţine 6.5% dintre opţiunile de vot. Pentru UDMR ar vota 4.8% dintre cei care şi-au exprimat o opţiune de vot, iar 3.4% pentru Alianţa AER (Partidul Verde şi Partidul Ecologist Român). 3% dintre cei intervievaţi îşi exprimă opţiunea de vot pentru Pro România, iar 0.5% pentru REPER. 2.2% dintre respondenţi îşi exprimă preferinţa pentru alt partid.

Progresiștii se prăbușesc

Interesant e că Alianța Dreptei Unite, formată din Uniunea Salvați România, Partidul Mișcarea Populară și Forța Dreptei, are în cercetarea curentă o scădere de aproape patru procente.

În perioada de precampanie, specialiștii studiază trendurile. Dacă PSD își menține cota de aproximativ 28-30 %, liberalii nu au o scădere prea mare, liderii adoptând o postură expectativă, AUR și partidul lui Șoșoacă sunt pe un traiect descendent.
Asta nu înseamnă că sondajele sunt reale.

Liberalii vor comasarea europarlamentarelor cu localele

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
New York Times dezvăluie planul de distrugere a lui Trump
Campania de anul acesta pentru alegerea președintelui SUA, pentru un mandat de patru ani, este ...