Orașul românesc care se va bucura de ultima ninsoare

Majlat Ovidiu ACTUALITATE Diverse SOCIAL

Meteorologii de la AccuWeather au revizuit prognoza meteo pe luna martie și ne indică orașul din România care se va mai bucura de ninsori anul acesta.

Meteorologii de la AccuWeather au actualizat prognoza meteorologică pentru luna martie și aduc vești noi. În anumite regiuni ale țării, se prognozează revenirea ninsorilor, dar pentru o scurtă perioadă. Deși vremea a fost variabilă în ultimele două luni, cu temperaturi uneori peste normal și zile însorite, alteori ne-a determinat să revenim la hainele mai groase din dulapuri.

Clujul este orașul românesc care se va mai bucura de ninsoare la sfârșitul lunii martie.

După mijlocul lunii martie 2024, se observă că temperaturile scăzute vin însoțite de precipitații sub formă de ninsoare, mai spun meteorologii de la AccuWeather. Vremea va rămâne mohorâtă, nu doar în Cluj-Napoca, ci și în restul țării, în special în orașele din jumătatea vestică a României. În acest sens, în Cluj-Napoca, de exemplu, sunt prognozate două zile cu ninsoare.

-Pe 24 martie 2024, se prevăd ninsori, cu o temperatură maximă de 10 grade Celsius și o temperatură minimă de -1 grad Celsius.

-Pe 30 martie 2024, se anticipă din nou ninsori, cu o temperatură maximă de 11 grade Celsius și o temperatură minimă care coboară până la -1 grad Celsius.

Vreți să vedeți Eclipsa Totală de Soare, la Niagara? Mai sunt locuri în trenul de lux

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Ministru maghiar: România este un stat succesor în ținuturile secuiești
Comunitatea secuiască, la fel ca și celelalte comunități maghiare din Bazinul Carpaților, poate conta pe ...