Partidul România Puternică protestează împotriva trimiterii unui apparatchik în Parlamentul European

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE Diverse POLITIC

Partidul România Puternică protestează împotriva trimiterii unui aparatcik în Parlamentul European

„Nu mai votați noua Uniune Sovietică!”

„Alianța toxică și antinațională PSD-PNL a acceptat să o pună cap de listă electorală, pentru alegerile europene din 9 iunie, pe reprezentanta Comisiei Europene la București, Ramona Chiriac. Această decizie arată cât de slugarnici sunt cei doi Nicu și Marcel față de stăpânii de la Bruxelles.

Doamna Ramona Chiriac n-are nicio legătură cu viața politică de la noi și cu eventuala viziune românească a viitorului Uniunii Europene.

Prin desemnarea unui eurocrat (aparatcik, pe stil vechi), impus de șefii Parlamentului European, PSD și PNL demonstrează românilor că nu mai au nicio legătură cu țara. Democrația din cele două partide a murit, odată cu această acceptare. De fapt, o impunere de la noii comisari europeni.

E tot mai clar că progresiștii fără Dumnezeu de la Bruxelles au adaptat la vremuri noi obiceiurile sovietice. Foștii comisari sovietici sunt azi comisari europeni.

citește și: Vreți să vedeți Eclipsa Totală de Soare, la Niagara? Mai sunt locuri în trenul de lux

Prin admiterea cazului Bruxelles,  liderii coaliției toxice PSD-PNL demonstrează încă o dată că nu mai au nicio legătură cu țara, că și-au pierdut libertatea de decizie și că acționează ca niște cozi de topor ale noului Cominform.

Legenda spune că Gheorghe Gheorghiu Dej, aflat în vizită la Moscova, s-ar fi plâns liderului de la Kremlin, Nikita Hrușciov, de câte cozi de topor în slujba URSS are în țară. “Stai liniștit, tovarășe Dej, nu avem noi atâtea topoare câte cozi aveți printre voi!”

Nu mai votați Noua Uniune Sovietică!”, se scrie în comunicatul de presă al Partidului România Puternică, citat de Amosnews.ro

 

Ministru maghiar: România este un stat succesor în ținuturile secuiești

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Marcel Ciolacu: avem cele mai mari investiții în economie de după Revoluție
Premierul României Marcel Ciolacu publică pe pagina sa de Facebook o serie de date care ...