Interdicția lui George Simion de a intra în Ucraina s-a prelungit. SBU nu oferă probele acuzării

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC

Președintelui AUR George Simion i s-a prelungit interdicția de a intra pe teritoriul Ucrainei. Interpelat de publicația podul.ro, Serviciul de Securitate al Ucrainei a anunțat că decizia este în interesul securității naționale. Așadar, interdicția inițială, care ar fi trebuit să expire în cursul acestei luni, va fi menținută pentru o perioadă nedeterminată.

Corelând cu atacurile orchestrate împotriva sa de către o serie de personalități ale rețelei Soros, considerat guvernatorul de facto al Ucrainei, recenta decizie a SBU de a considera prezența lui George Simion în Ucraina drept periculoasă nu pare a face parte decât dintr-un scenariu de luptă împotriva liderului suveranist, consideră analiștii.

„Dorim să vă informăm că decizia de interzicere a intrării în țara noastră a cetățeanului român pe care l-ați menționat (George Simion – n. red.) este încă în vigoare, în interesul securității naționale a Ucrainei,” se arată în comunicatul SBU.

Serviciul de Securitate al lui Zelenski n-a oferit probele acuzării. „Sunt solicitări care se referă la informații cu acces limitat și nu fac obiectul dezvăluirii,” au transmis reprezentanții SBU.

Întrebările cu privire la trimiterea către Serviciul Român de Informații (SRI) și Serviciul de Informații Externe (SIE) a probelor video și foto privind legăturile lui George Simion cu serviciile secrete rusești rămân fără răspuns clar din partea SBU.

Liderul AUR a dezvăluit recent că, în ziua de 28 noiembrie 2021, s-a dus la punctul de frontieră de la Siret, pe unde cu câteva luni înainte, treceau refugiații din Ucraina. I s-a spus că are probleme și autoritățile de frontieră i-au aplicat pe pașaportul diplomatic o interdicție de intrare în țară. El intenționa să ajungă la Lunca și Fântâna Albă, pentru o serie de comemorări ale victimelor regimului sovietic, precum și la evenimentele dedicate Unirii Bucovinei de Nord cu țara mamă.

 

Rareș Bogdan: Cu Gabriela Firea candidat, pierdem mult electorat la Nicușor Dan. Cu un candidat PNL, votanții PSD merg spre Piedone

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Măsurile guvernului Ciolacu dau roade: mai multă produse românești în magazine, la prețuri stabilizate
Noile date prezentate de Institutul Național de Statistică (INS) reprezintă o veste bună pentru români. ...