Piedone: dacă în loc sa dai cu var pe copaci, știi să te dai cu ruj pe buze…

Marius Ghilezan ACTUALITATE OPINIE POLITIC Principal

Primarul Sectorului 5 Cristian Popescu Piedone, proaspăt candidat la postul de primar general al Capitalei, susține că 100 % va candida și că nimic nu-l poate opri. El a încurcat socotelile coaliției PSD-PNL, care tot amână desemnarea unui candidat. Prezent la Antena 3, Piedone a făcut un spectacol de comunicare.

Redacțiile publicațiilor sunt înecate de comunicate, unele mai plictisitoare ca altele. Dar ceilalți candidați nu știu că, înainte de a ridica o problemă sau a propune o soluție, trebuie să fii plăcut. Să produci ceea ce se cheamă un lead, adică o frază care să lovească audiența ca un baros, în stare să cuprindă toate celelalte mesaje.

Comunicarea este o artă. Nu oricine poate fi plăcut.

Marius Ghilezan – Manual de campanie electorală cu elemente de New Media

Iată un exemplu de bune practici: “Piedone nu a pus niciodată panseluțe. Eu am pus copaci sau plante perene, fiindcă știu că ele rămân verzi mereu. Să fii pe frecvență cu oamenii, să îi simți, nu îți trebuie o intelectualitate extraordinară decât dacă simți. Dacă în loc sa dai cu var pe copaci, știi să te dai cu ruj pe buze… Sectorul 1, perla Bucureștiului, este gunoiul Bucureștiului,” a explicat Piedone. „Peștele de la cap se împute. La coadă sunt cetățenii. Poporul va decide.”

„Singurul meu mentor este bunul Dumnezeu”

“Îl vor alege pe cel care a crescut printre ei.(…) Singurul meu mentor este bunul Dumnezeu. Primul meu gând vine de la Dumnezeu. Al doilea vine de la Diavol. De ce candidezi Piedone, că-ți fac dosare? Primul meu gând a fost de la Dumnezeu și eu merg după primul gând. Misiunea mea e ca, peste 4 ani, Bucureștiul să fie amintirea frumoasă a celor care au trăit și trăiesc, și unde tinerii se pot plimba într-un parc, gen Herăstrău – care a devenit ghena Bucureștiului – într-un spital în care nu ți-e frică să mergi și să ieși cu cine știe ce bacterie. Ciobanul păstorește oile, nu oile păstoresc ciobanul,” a declarat Cristian Popescu Piedone la Antena3 CNN.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
De ce sunt republicanii împotriva Ucrainei?
De ce sunt republicanii împotriva Ucrainei? Prin anii 1990, când factorii de decizie din SUA ...