Ilie Năstase dezvăluie cu cine va vota la alegerile locale din 9 iunie

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE POLITIC

Prima săptămână de campanie electorală se încheie cu un mesaj surpriză din partea celui mai prestigios tenismen român, Ilie Năstase. Într-un mesaj video, „Nasty” a anunțat public pe cine susține în cursa pentru Primăria Capitalei și cu cine va vota la alegerile locale din 9 iunie.

„Știu că se apropie alegerile la Primăria Capitalei. Am făcut și eu treaba asta cu mulți ani în urmă,”a transmis fostul tenismen la începutul mesajului său.

Ilie Năstase a filmat videoclipul la picioarele statuii care îl întruchipează, realizată după o poză din meciul pe care l-a câștigat la Melbourne în 1974, în fața lui Guillermo Vilas. Dezvăluie că merge la București pe mâna Gabrielei Firea, candidata social-democrată pentru funcția de primar general.

„O susțin pe doamna Firea pentru că dânsa a mai fost la primărie, știe ce face. Nu a terminat proiectele pe care trebuia să le termine și o să le termine acum. Îi doresc mult succes și baftă!”, a declarat ferm „Nasty,” în mesajul video postat pe contul de socializare a Gabrielei Firea.

Mesajul fostului număr unu mondial în tenis, Ilie Năstase, vine după ce la începutul campaniei electorale o altă mare glorie a sportului românesc a declarat, de peste Ocean, că o susține tot pe Gabriela Firea pentru funcția de primar general al Capitalei. La două zile după debutul lunii de campanie electorală, fosta gimnastă Nadia Comăneci a declarat că merge pe mâna Gabrielei Firea.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Președintele Iranului, Ebrahim Raisi, e mort, relevă surse ale Agenției de Presă Reuters
Echipele de salvare și patruzeci de gărzi militare au căutat toată noaptea epava elicopterului în ...